Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nu mai porneste masina (C180 1993)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu mai porneste masina (C180 1993)

    Dupa cum spunea nu mai porneste masina un mercedes c180 din 1993. Dupa ce am pornit masina intr-o seara am lasat-o vre-o 15 min pornita apoi am oprit-o, cand am vrut sa o pornesc nu a mai pornit, (precizez ca nu e de la baterie, am incercat toate variantele de pornire pe baza de curent). Vreau sa stiu unde se afla bujiile, fisele si capacul de la delcou deoarece nu reusesc sa le identific (am mai avut masini si ma pricep la motoare binisor dar nu am reusit sa identific cele enumerate), ajutati-ma cu o poza sa identific ce am enumerat mai inainte, incercuiti zona unde se afla componentele. Postati o poza cu motorul si zonele incercuite
    MERCEDES-BENZ C180-W202

  • #2
    Bujiile si fisele se afla sub capacul de aluminiu.
    Attached Files
    1994...Mercedes Benz...w202, c180
    Dragoste la prima vedere...

    http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

    Comment


    • #3
      Daca era de la bujii sau de la bobinele de inductie sau de la fis(h)e, aveai alte simptome. Mers neregulat, inecat, etc. Eu ma gandesc la senzorul de volanta (daca are). Sau la modulul de aprindere.

      Comment


      • #4
        Ai destula benzina in rezervor ?

        Baga 5 litri asa in "bajocura" si vezi, eu am patit la fel, am desfacut senzorul de pe volanta, dupa o juma de zi de chin, si tot nu merea, si mi-a zis un prieten sa bag niste benzina si, a pornit ca prin minune.

        Poti verifica daca ai scanteie, dupa ce scoti o fisa si faci masa cu o surubelnita in ea.

        Bafta !
        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

        Comment


        • #5
          benzina in rezervor am pana la prima liniuta de deasupra becului de benzina,am vre-o 10 litri de benzina aproximativ. In dimineata asta am incercat sa pornesc masina si a pornit mai greu si apoi a murit motorul si nu a mai vrut sa porneasca. Ieri cand am incercat sa pornesc masina mai scotea sunete ciudate si electromotorul, caraia dar nu mereu cred ca ramanea blocat bendixu (asta am vazut ca facea asa cand omorasem eu bateria si nu mai avea curent)
          MERCEDES-BENZ C180-W202

          Comment


          • #6
            in seara asta am vazut ca a pornit masina, am dat de 3 ori la automat, dadea sa porneasca dar nu pornea, uneori chiar pornea dar murea imediat. A 4-a oara a pornit si am tinut-o umpic accelerata, iar apoi mergea motorul rotund. Am oprit-o si am mai pornit-o de 2 ori la interval de 2 minute si pornea bine. Am oprit-o deoarece temperatura ajunsese la 80 grade iar eu nu am lichid deloc in motor. Care sa fie problema de ieri nu a pornit deloc. Acum ma gandesc si la baterie care are 74 de amperi si am vazut ca cea recomandata e cea incepand de la 88amperi si pana la 95 amperi.

            Astept niste sfaturi
            MERCEDES-BENZ C180-W202

            Comment


            • #7
              Ca nu ai lichid deloc in motor nu este un lucru bun.Pune-ti lichid neaparat,altfel vei avea surprize cu motorul.Parerea mea este ca,daca era problema cu bateria nu iti pornea nici azi,iar faptul ca bateria este de 74 Amperi,nu constituie un dezavantaj.Si eu detin tot un c180,din 1993,bateria tot de 74 Amperi este si nu am avut probleme cu ea,a pornit si la -26 grade.Insa iti recomand sa-ti verifici bateria,cu un voltmetru,sau sa-ti verifice cineva care se pricepe la treburi din astea.Nu de alta,dar sa stai linistit si sa elimini bateria ca si posibila defectiune...
              W202 elegance / 1.8 benzina,1993

              Comment


              • #8
                am uitat sa spun ca la relantii cand accelerez masina nu trece de 5000 de ture se plafoneaza, eu nu cred ca e ceva normal, voi ce spune-ti ar trebui sa se duca acul pana la 7000 de ture, astept parerile voastre
                MERCEDES-BENZ C180-W202

                Comment


                • #9
                  Originally posted by MRM View Post
                  am uitat sa spun ca la relantii cand accelerez masina nu trece de 5000 de ture se plafoneaza, eu nu cred ca e ceva normal, voi ce spune-ti ar trebui sa se duca acul pana la 7000 de ture, astept parerile voastre
                  Nu te speria, ma mir ca iti urca pana in 5000, normal toate au limitator de turatie la 4200 ture, pt mersul in gol. Mai sus nu ar trebui sa urce.
                  1994...Mercedes Benz...w202, c180
                  Dragoste la prima vedere...

                  http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

                  Comment


                  • #10
                    Salut,
                    daca e cutie automata nu trece de 5000 sau 4500 in P, asa e la mine e220 coupe.

                    Comment


                    • #11
                      Mergi la un tester, inclin sa cred ca ai probleme cu senzorii de pe volanta sau de pe arborele cu came,
                      - Crankshaft si Camshaft

                      Sunt multe simptome care tind spre asta.

                      Un tester simplu, sau mai bine unul Star, si vezi ce erori ai.

                      E cel mai simplu si mai sigur.

                      Treaba cu acceleratul sta in felul urmator,
                      - cu masina pe loc, acul nu trebuie sa treaca de 4000 ture
                      - cu masina in mers , acul nu trebuie sa treaca de 6200 ture, adica imediat ce incepe linia rosie.
                      Asa este normal.
                      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

                      Comment


                      • #12
                        multumesc mult pentru ajutor, cutia este una manuala 5+1 si la relanti am vazut ca nu trece de 5000 de ture adica se plafona, acum am vazut ca unii spunetii ca e ceva normal, fiind limitat motorul la o anumita turatie....
                        MERCEDES-BENZ C180-W202

                        Comment


                        • #13
                          Normal toate sunt limitate la turatie, cand masina sta pe loc.
                          Asa este si al meu urca pana la 3000 de ture, este diesel.
                          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                          Comment


                          • #14
                            E clar ca nu e de la baterie, azi am avut surpriza sa nu porneasca iar , ma dispera masina asta. Am si eu cateva intrebari:

                            1. de cat este cheia de bujii, pt ca vreau sa le verific si imi trebuie una
                            2. pe unde este mai usor de demontat senzorul acela de la volanta, pe sub masina sau pe deasupra ? Eu a-s vrea sa ridic masina pe cric si sa ma bag sub ea, daca intru sub masina pot avea acces direct la acel senzor ?
                            Astept parerile voastre
                            MERCEDES-BENZ C180-W202

                            Comment


                            • #15
                              Cheia este de 16.Iti trebuie o tubulara cu prelungire .

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF