Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

posibile probleme cutie!!!cateva sfaturi daca se poate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este ca persoana de la care ai cumparat-o nu a schimbat nimic la cutie. Mecanicul lui stia ca masina are probleme,si i-a spus sa se scape de ea. Inca nu am auzit sa stea vreunul cu bidonul de ulei de cutie in potbagaj. Se mai statea odata cu sticle de apa in portbagaj,si tot pentru ca masina avea necazuri.
    drumuri bune

Comment

Originally posted by bas View Post
      Parerea mea este ca persoana de la care ai cumparat-o nu a schimbat nimic la cutie. Mecanicul lui stia ca masina are probleme,si i-a spus sa se scape de ea. Inca nu am auzit sa stea vreunul cu bidonul de ulei de cutie in potbagaj. Se mai statea odata cu sticle de apa in portbagaj,si tot pentru ca masina avea necazuri.
      drumuri bune
      Nu sunt de acord. De multe ori se intampla ca necesarul de ulei sa dea cu virgula si atunci ramane un pic care daca nu se arunca ramane in portbagaj. Nu te speria si du-te la service si fa-i schimbu. Investeste acum putin ca sa nu platesti f mult pe viitor. Parerea mea...
      Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

multumesc celor care mai-au scris vineri am programare sa schimb uleiul

Comment

in grup ce ulei se pune ???? si ce cantitate intra ???

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF