Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Demontare radiator apa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontare radiator apa

Spuneti-mi si mie pot sa dau jos radiatorul fara sa desfac elicea de la pompa de apa? De fapt m-ar interesa care sunt pasii pentru a da jos radiatorul de pe masina, il am spart si trebuie sa il lipesc. Multumesc
    MERCEDES-BENZ C180-W202

chiar nu stie nimeni sa ma ajute? Macar o schema ceva cum se demonteaza
    MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Daca ai W202, era esential sa specifici ...

Scoti difuzorul de aer (plasticul mare care este intre motor si radiator) trebuie sa iasa fara sa iei elicea jos.
      -desfaci partea de metal de sus care trece peste radiator, este prinsa in cate 2 suruburi de fiecare parte, deasupra farurilor, il dai la o parte, daca poti, daca nu desfaci cele 2 suruburi care tin sistemul de inchidere a capotei si desfaci cablul care actioneaza capota.

Pentru a putea lua difuzorul de aer jos, trebuie sa ridici radiatorul putin si sa il tragi in fara cat ii permite.

Dupa ce iei difuzorul jos treaba e simpla
      -desfaci furtunul din partea dreapta de sus
      -desfaci furtunul din partea stanga de jos, lasi sa iasa lichidul

Daca ai AC
      -desfaci si furtunul din partea stanga ,mai subtire.
      -desfaci radiatorul de AC care este prins in 2 suruburi sus, de radiatorul de apa,
      -cel de AC ramane acolo, sa nu il iei jos pentru ca are presiune in el.

O sa te chinuie putin scosul difuzorului de aer, dar pana la urma va iesi, incerci in toate felurile si pozitiile, eu nu l-am scos de 2 la fel, adica nu iti pot spune in mod certcum iese, dar sigur iese.

Radiatorul de apa nu este prins nin nici un surub, in afara de cele 2 care il lega de radiatorul de AC
      - in partea de jos are 2 picioruse care intra in 2 locasuri la baza sasiului.

Daca ai radiator mare adica ai AC pe masina, si nu iti iese pasenta cu lipitul iti pot da eu un radiator mare care are capacul din partea dreapta rupt, adica este rupt stutul unde intra furtunul mare din partea dreapta
      -capacul acela este interschimbabil si ilpoti pune de la radiatorul tau, daca este ok.
      Pot sa iti dau radiatorul la 150 lei, este in stare perfecta, cu exceptia capacului, il pot trimite prin curier,

Toata treaba se aplica daca ai W202, la restul modelelor nu am desfacut ...

Radiatorul pe care il am eu este pentru masini cu AC adica este mult mai mare decat cel simplu.

Bafta !

Daca ti-e de folos si nu te descurci poti da un telefon.

Claudiu,
      0741.096.812
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

multumesc pentru ajutor marele_alb, masina da este un w202 dar nu am AC pe ea. O sa incerc azi operatiunea dar dupa ce scap de servici. O sa te tin la curent
        MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Am dat jos radiatorul si am fost cu el la un centru de lipit special si au spus ca trebuie sa imi iau altul. Am facut comanda la unul nou dar nu original, insa mi s-a spus ca vine fara senzorul de apa si fara busonul de la apa.

Acum intrebarea este: cum dau jos acel senzor de apa de pe vasul de apa ca sa il pot monta pe radiatorul nou ? Se da greu jos ?
          MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Originally posted by MRM View Post
            Am dat jos radiatorul si am fost cu el la un centru de lipit special si au spus ca trebuie sa imi iau altul. Am facut comanda la unul nou dar nu original, insa mi s-a spus ca vine fara senzorul de apa si fara busonul de la apa.

Acum intrebarea este: cum dau jos acel senzor de apa de pe vasul de apa ca sa il pot monta pe radiatorul nou ? Se da greu jos ?
            Mergi si cautati unul second, original, se gasesc cate vrei de astea mici,

Il iei la bani putini, si tine mult si bine.

Vezi pe forum care taie W202, si te intelegi,

Asta este sfatul meu, tu faci ce vrei.

Bafta !
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

pai eu am acel senzor si este bun dar este montat pe vasul vechiului radiator si nu stiu cum sa il dau jos
              MERCEDES-BENZ C180-W202

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF