Salutare tuturor! Masina un MB C180 W202 an 94' de cateva zile am observat ceva ciudat, in parcare pe loc drept mergand in viteza 2 cu volanul intos stanga se petrece urmatoarea faza: o senzatie de parca masina ar trece cu rotile din fata pe niste denivelari sau parca rotile ar fi ovale(discurile sunt verificate si echilibrate)la fel se intampla cateodata cand intorc dreapta.Ce poate fi?
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
intoarcerea volanului stanga/dreapta!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Geometria rotilor fata, s-ar putea sa fie nevoie de reglat unghiurile directiei. Ai cumva si uzura la pneuri? Daca da, mai mult ca sigur e nevoie de facut geometria. Cu aceeasi prblema ma confrunt si eu. Numai ca mai trebuie schimbate si bucsele de la bascula pt ca apoi sa pot face geometria. Asta cel putin in cazul meu...
-
Originally posted by sergiur2005 View PostGeometria este ok, unghiurile sunt ok, uzura la cauciucuri nu am dar bucsele astea care vin la brate eu le am schimbat cam un an in urma e posibil sa fie duse intr un asa timp scurt?
Este posibil sa ai ceva uzura la pompa de servo si trimite in,,suturi'' uleiul hidraulic in circuit. Am mai intalnit aceasta problema la un W211. Mai mult de atat, se putea observa o usuara trepidatie a curelei de transmisie, si a intinzatorului. Am dat jos cureaua, am verificat toate fuliile si rolele de ghidaj sa nu aiba jocuri, si pana la urma s-a dovedit a fi pompa de servo. Daca scoti cureaua si invarti pompa de servo, se simte la mana daca in timp ce o rotesti spre dreapta are o rotatie neregulata in timp ce face cate o rotatie completa.
Daca nu te pricepi, apeleaza la un mecanic sa verifice pompa.
Cu respect, Cristian C.
Comment
-
Parca nu am mers subturat, dar o sa incerc cum se manifesta la turatsi subturat.Deci cand merg pe drum si virezz la sensuri giratorii si la cotituri de 90 grade nu imi face asa ceva. De obicei mi se intampla cand intorc volanul aproape de maxim si merg in 1 viteza sau 2 imi face figuri...revin cu rerzultate.
Comment
-
Am avut si eu aceeasi problema si ca si tine ma intrebam daca nu cumva e bucsaraia sau pompa de vina. Dupa ce am schimbat cauciucurile, am pus de iarna, a disparut ca prin minune senzatia aia de roti patrate. E clar ca cele vechi, cauciucurile, erau uzate desi nu pareau. Probabil ca nu mai aveau aderenta necesara si pentru ca rotile motoare sunt pe spate deci practic spatele impinge, lipsa aderentei facea sa alunece cate putin, sacadat.
Schimba cauciucurile si nu o sa mai ai probleme.
Comment
-
Mai domnilor... masina nu are nimic. Dupa cum bine stiti MB este una din masinile care au unghiul cel mai mare la viraj. Va bucurati cand o intoarceti in loc, dar va speriati cand face asa... Asa fac gumele de la virajul foarte strans. E absolut normal. De accea face la toata lumea asa... si se pare ca va confruntati toti cu problema asta) Sper sa nu fi jignit pe nimeni, nu asta e intentia, dar m-a amuzat ideea.
PS: Colegul nostru nvmirel te-a invatat de bine. Fa asa cum zice el si problema dispare.Last edited by cristian_sladariu; 12-15-2010, 10:42 AM.Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW
Comment
-
Masina a avut vre-o pauza ma prelungita in care n-a circulat? Intreb pentru ca stiu ca daca nu o misti o perioada mai lunga, gumele se deformeaza stand in acelasi loc. Dealtfel, Fulda din 2008 nu par a fi foarte vechi. Depinde acum de cati km ai facut cu ele, dar Fulda e o firma buna.Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
Comment
-
Cauciucurile de iarna au fost tinute in garaj pe jante si umflate sau doar gumele fara jante? Eu nu am jante de tabla pt iarna, si cand am pus gumele cei de la service mi-au recomandat sa le cumpar, pt. ca daca le pastrez peste an e posibil sa se deformeze din cauza cauciucului care e mai moale. Ideal e sa fie pastrate cu jante si umflate.Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
Comment
Comment