Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cod de deblocare pentru Becker be2010 Classic de pe W202

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cod de deblocare pentru Becker be2010 Classic de pe W202

Buna ziua. Am fost nevoit sa scot borna de la baterie si am pierdut codul de la casetofon. Modelul casetofonului este Becker 2010 Classic. Daca cineva stie vre-un cod poate ma ajuta si pe mine. Chiar nu vreau sa pun alt casetofon sau radioCD.
    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Incearca 43143 si apesi la urma butonul sp. Asa merge la mine. Bafta!

Comment

Trebuie sa scoti playerul si sa postezi modelul si serial number-ul care sunt scrise pe lateral. In functie de aceste date se pot determina cu niste mici softuri de pc ce cod ai la el. In cazul in care nu ii dam de cap, oricum trebuie demontat si mers cu el la un service gsm si acolo ti-l elimina de tot. Dar de demontat tot nu scapi. Scoate-l afara si ne spui ce scrie pe el.
      Iti pot recomanda un service in Ploiesti unde i-am scos eu codul la al meu si m-a costat 40 lei, dar hai sa incercam intai sa il facem noi.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Originally posted by tic70 View Post
        Incearca 43143 si apesi la urma butonul sp. Asa merge la mine. Bafta!
        Am incercat codul acesta si nu a mers si am mai incercat unul 42422 parca si nici acela nu merge.

Originally posted by haddess View Post
        Trebuie sa scoti playerul si sa postezi modelul si serial number-ul care sunt scrise pe lateral. In functie de aceste date se pot determina cu niste mici softuri de pc ce cod ai la el. In cazul in care nu ii dam de cap, oricum trebuie demontat si mers cu el la un service gsm si acolo ti-l elimina de tot. Dar de demontat tot nu scapi. Scoate-l afara si ne spui ce scrie pe el.
        Iti pot recomanda un service in Ploiesti unde i-am scos eu codul la al meu si m-a costat 40 lei, dar hai sa incercam intai sa il facem noi.
        As vrea sa il scot dar nu stiu ce sa ii bag in loc de sinele speciale.

Comment

În ataşament ai cheile originale.
          Poţi folosi în locul lor lama unui briceag, sau două lame subţiri de la un dosar.
          Attached Files

Comment

Scoate-l si pune seria . Il decodez cu siguranta .
            Last edited by king kong; 12-03-2010, 17:50 PM. Reason: corectare
            Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Originally posted by Copax View Post
              În ataşament ai cheile originale.
              Poţi folosi în locul lor lama unui briceag, sau două lame subţiri de la un dosar.
              Originally posted by king kong View Post
              Scoate-l si pune seria . Il decodez cu siguranta .
              Va multumuesc frumos pentru idee si pentru promisiunea de ajutor. Am imprumutat 2 cheite si am scos casetofonul. Din pacate am constat ca are ceva care se misca in el.
              Oricum seriile care le-am gasit sunt :
              T1255925
              003 820 62 86 [04]
              *2010BT0T1255925*.
              Va multumesc anticipat pentru ajutor.

ps: Am cautat un pic pe net si am gasit un cod pentru aceasta serie 14412. Daca acesta este va rog sa imi confirmati.
              Last edited by cristian_sladariu; 12-03-2010, 19:47 PM.

Comment

Codul e 13111.
                Se introduce apăsând butoanele corespunzătoare cifrelor codului, după care se apasă butonul SC pentru confirmare.
                Last edited by Copax; 12-04-2010, 02:08 AM.

Comment

Codul e 13111.
                  Se introduce apăsând butoanele corespunzătoare cifrelor codului, după care se apasă butonul SC pentru confirmare.
                  Subscriu celor de mai sus...daca nu merge codul de la colegul Copax, incearca 37195
                  Daca nici asta nu merge nu mai incerca nici unul ca e posibil sa se blocheze de tot.

Comment

Nu are cum să introducă cifre mai mari de 4.
                    Codul se înscrie în limitele 11111-44444.
                    De altfel se vede şi în poză că nici nu are decât butoane de la 1 la 4.

Last edited by Copax; 12-04-2010, 07:27 AM.

Comment

Va multumesc frumos pentru ajutor. Codul a fost intradevar 13111. Multumesc in mod deosebit colegului Copax pentru amabilitate si sper ca daca trece vreodata prin Ploiesti sa opreasca la o bere (daca e cu trenu) daca nu macar la o cafea.
                      Se poate inchide intrucat am rezolvat problema. Multumesc moderatorilor.

Comment

Nu are cum să introducă cifre mai mari de 4.
                        Codul se înscrie în limitele 11111-44444.
                        De altfel se vede şi în poză că nici nu are decât butoane de la 1 la 4.

La anumite modele stiu ca se putea apasa si din sageti, parca, pana aparea cifra respectiva, nefiind astfel conditionat de tastele 1-4. Dar ma bucur ca a rezolvat-o.

Comment

Originally posted by cristian_sladariu View Post
                          Va multumesc frumos pentru ajutor. Codul a fost intradevar 13111. Multumesc in mod deosebit colegului Copax pentru amabilitate si sper ca daca trece vreodata prin Ploiesti sa opreasca la o bere (daca e cu trenu) daca nu macar la o cafea.
                          Se poate inchide intrucat am rezolvat problema. Multumesc moderatorilor.
                          Bine ca ai rezolvat-o , scuze de intarziere dar am fost plecat . Am incercat sa fac upload cu programul de generare coduri de la becker dar nu am reusit .
                          Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Ar fi bine daca s-ar posta programul de generare de coduri, cu toate ca aici sunt oamenii foarte amabili, si pentru unii chiar e mai simplu sa afle doar codul

Comment

Originally posted by cristian_sladariu View Post
                              Ar fi bine daca s-ar posta programul de generare de coduri, cu toate ca aici sunt oamenii foarte amabili, si pentru unii chiar e mai simplu sa afle doar codul
                              Am incercat iar dar a aparut urmatorul mesaj ;
                              Upload Errors
                              RadioDecoders.zip:
                              Your file of 2.35 MB bytes exceeds the forum's limit of 97.7 KB for this filetype.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF