Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ulei motor w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei motor w202

Salutare tuturor posesorilor de MB , de curand am achizitionat un C 180 din 1996 si ca tot omul vreau sa-i fac un schimb de consumabile incepand cu uleiul la motor, masina are momentan MOTUL 6100 10W40 synergye + cu specificatia MB 229.1 .Am vazut ca cei mai multi dintre voi folositi Aral ,Mobil si Castrol .M-ar interesa opinia voastra despre acest ulei .Daca am postat unde nu trebuia imi cer scuze anticipat.
    O zi buna tuturor si kilometri fara reparatii .

Daca ai acces la acest ulei, poti sa il folosesti in continuare, din cate stiu eu este un ulei bun, iar sansele sa fie contrafacut sunt destul de mici, deoarece nu multa lume stie de el, si nu se foloseste la scara foarte mare.

Eu mai recomand Liqui Moly(eu il folosesc) si Aral.

Ca si vascozitate poti ramane la 10W 40 , este cel mai bun compromis pentru motoarele astea.

Bafta !
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Sunt de aceiasi parere cu colegul, foloseste 10w40, are vascozitatea perfecta pentru un motor batran dar intretinut astfel incat sa nu-l pape la rece.Acelasi tip de vascozitate folosesc si eu, doar ca fac schimbul la 8000-10000km(din obisnuinta ca la dacie).
      Ca ulei folosesc mobil 2000 10w40(la fel ca la dacie )

Ca off: cel caruia i-am vandut dacia a reusit sa ingroape masina de rugina, sa i se fure radiatorul si bateria, ii furi din portbagaj pe deasupra rotilor, dar motorul nu a reusit sal omoare nici dupa ~1an si jumatate( se intreaba si el : de ce? )
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Eu folosesc Liqui-Moly 5w-40 full sintetic.
        Motorului ii place mai mult decat Castrol 10w-40.
        Si inca ceva: nu cumpara din magazine Castrol sau Mobil, deoarece s-ar putrea sa fie contrafacute. Cauta o sursa sigura.
        Ca norma, uleiul trebuie sa fie MB 229.1/3/5.
        Mercedes CL 200 Kompressor
        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Si eu am C180 din '96 cu 255.000km la bord. La primul schimb i-am pus Castrol 10w60 si sunt foarte multumit, probabil o sa merg pe uleiul asta si la urmatoarele schimburi.

Comment

Salut!
            Eu folosesc Castrol 10W-40 Magnatec si filtre MANN pentru al meu C180 ' 95
            Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
            https://w124-coupe.com

Comment

Si eu detin un c180 din 98`. Cat ulei completati de la un schimb la altul in acei 10000 km?!
              Folosesc tot Castrol 10w40 Magnatec.

Comment

Ulei poti sa bagi ce vrei tu atata timp cat corespunde cerintelor, daca vrei ii bagi scumpeturi daca nu ..nu. Oricum tot asa o sa mearga si cu Castrol si cu altceva pentru ca masina are o anumita varsta si o anumita uzura din toate punctele de vedere si asta o spune anul ei, degeaba ne amagim si ne zicem noi ca a noastra ii cea mai cea si ne punem in plan ca odata ce am achizitionat autoturismul in cauza ii bagam in ea cel mai scump ulei si cele mai bune filtre si ea o sa mearga ca noua...nu, daca e sa cedeze ceva oricum cedeaza avand in vedere anii pe care ii are in spate, plus ca nu ai de unde sa stii cum a fost exploatat inainte. Incearca sa faci o cheltuiala modica cu consumabilele si sa iesi la un total rezonabil, o sa vezi pe parcurs de ce.

Comment

Mariusbmm, ai perfecta dreptate...eu folosesc Aral 10w40 si il schimb la 8000-10000 maxim!
                  1994...Mercedes Benz...w202, c180
                  Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Originally posted by fas85 View Post
                    Si eu detin un c180 din 98`. Cat ulei completati de la un schimb la altul in acei 10000 km?!
                    Folosesc tot Castrol 10w40 Magnatec.
                    1 litru........

Comment

Si eu tot cam 1 litru completez... Ma gandeam ca e prea mult pentru doar 10.000 km.

Comment

Originally posted by fas85 View Post
                        Si eu tot cam 1 litru completez... Ma gandeam ca e prea mult pentru doar 10.000 km.
                        Eu completez 5l la 10.000 deci nu e mult deloc la tine (daca se mai poate numi completare )
                        W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                        http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                          Eu completez 5l la 10.000 deci nu e mult deloc la tine (daca se mai poate numi completare )
                          In ritmul asta,nu mai ai nevoie de schimb de ulei!
                          On topic: Eu folosesc Aral 10w40(de 10 ani),cateodata m-am dat la 5w40...motorul are 450.000km si nu am avut probleme cu el.
                          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                            In ritmul asta,nu mai ai nevoie de schimb de ulei!
                            On topic: Eu folosesc Aral 10w40(de 10 ani),cateodata m-am dat la 5w40...motorul are 450.000km si nu am avut probleme cu el.
                            Asta da, ulei bun. Si, daca nu ma insel, scrie pe el, Made in Germany.

Comment

Originally posted by Maxmann View Post
                              Asta da, ulei bun. Si, daca nu ma insel, scrie pe el, Made in Germany.
                              Eu am folosit ulei original Mercedes. L-am luat cu aprox 65 lei cutia. Scria Made in Germany pe el, si pot garanta ca e 100% original. Nu stiu daca exista contrafacut dar recomand sa va interesati bine de tot pentru ca nu se merita riscul.

Dupa umila mea parere pentru Mercedes nici un alt ulei nu se va compara cu asta. Desi stiu ca afirmatia asta poate naste dispute.

Hai noroc!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF