If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Ulei motor w202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Eu am folosit ulei original Mercedes. L-am luat cu aprox 65 lei cutia. Scria Made in Germany pe el, si pot garanta ca e 100% original. Nu stiu daca exista contrafacut dar recomand sa va interesati bine de tot pentru ca nu se merita riscul.
Dupa umila mea parere pentru Mercedes nici un alt ulei nu se va compara cu asta. Desi stiu ca afirmatia asta poate naste dispute.
Hai noroc!
Mercedes nu fabrica ulei. Il cumpara de la un producator consacrat ( castrol, L-M, Mobil 1 etc. ) si il vinde in bidon Mercedes . Mai scump.
Deci, uleiul tau are cu ce se compara: cu originalul.
Acelasi lucru este valabil si ptr. piesele de schimb Mercedes - Original Teile
Mercedes CL 200 Kompressor
Mercedes C 180 Kompressor
Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.
Eu am folosit de 3ani la toate masinile Aral hight tronic 5w40 de care am fost f multumit. La mercedesul C200 model95 completam circa 1l pana la urmatorul schimb 12000km. Dupa o documentatie de specialitate am aflat ca grupa 10w40 este mult mai bn decat 5w40 ,uleiul chiar daca are acelasi indicativ de vascozitate 40la cald este mult mai bn decat 5w40 ramand mai gros la temperaturile inalte de vara -obtinanduse astfel o pelicula protectoare mai bn pe piese.
Am trecut momentan la Liqui Moly 10W40 - formula cu MOS2
Motoröl, Additive und Autopflege: Mit über 4000 Artikeln für jedes Fahrzeug auf der Welt die richtigen Produkte.
(se pare cel mai ulei existent pe piata) de care sunt extrem de multumit: consumul de carburant a scazut cu aproximativ1% iar la 6000km am pierderi de ulei0.
Motul e un ulei foarte bun, extrem de apreciat pe piata americana. Multe din masinile utilizate in conditii extreme-competitii, etc. merg la ei cu uleiuri Motul.Daca ti-l permiti e o optiune foarte buna. Se pare ca Mobil si Castrol au o politica discriminatorie pe Romania. Eu nu am reusit sa gasesc la noi ulei Mobil care sa nu fie produs in Turcia. Am rugat un prieten sa mearga intr-o reprezentanta Mercedes in Germania cu seria de caroserie a masinii mele , sa le comunice cati km are masina si sa ceara recomandari privind uleiul. Am primit Mobil 1, 0W-40, made in Germany, la 9 euro litrul-cu 5 euro mai putin decat cea mai buna oferta gasita la noi pentru ulei fabricat in Turcia.
Daca esti amabil, tu de unde procuri la noi ulei Motul si la ce pret ?
Eu am w202 250td 150cp, si folosesc MOL Dinamyc Essence 5w30. Este full sintetic si costa 24lei la statiile MOL. Da doar 24l/litrul! Sunt multumit. Masina a fost adusa din germania si in cartea service majoritatea schimburilor a fost facut cu ulei 0w30 sau 5w30.
Eu am w202 250td 150cp, si folosesc MOL Dinamyc Essence 5w30. Este full sintetic si costa 24lei la statiile MOL. Da doar 24l/litrul! Sunt multumit. Masina a fost adusa din germania si in cartea service majoritatea schimburilor a fost facut cu ulei 0w30 sau 5w30.
Pt masinile noastre, la vechimea lor...cam 10w40 ar fi cel mai indicat, acum fiecare baga ce vrea in fierul lui. Nu trebuie full sintetic la w202.
Cred ca ar trebui facut ceva. Exista zeci de subiecte postate pa aceeasi tema. Inainte de "vacanta" am avut dialoguri pe acest subiect. Stupefiat, constat ca, intre timp, se mai spun si chestii care ma pun pe ganduri. Orice firma i-si prezinta pe net. caracteristicile produselor. I-ti alegi ce vrei, de cati bani ai. Doar ca, atunci cand postezi o parere, sa declari ca masina ta merge mai mult cu ulei, pentru raspuns catre incepatori, mi se pare un pic deplasat. Desi am fost ridiculizat, pentru reteta mea (ca trebuie sa cam muncesti), am, la 230.000 doar 0,15 - 0,20 l / 1500 km consum de ulei. Colegii din Galati se mira. Asta este. Cine vrea sa faca la fel, gaseste postarile mele - eventual nesterse -. Sper sa nu se stearga si aceasta postare.
Last edited by epurare_coco; 01-07-2011, 19:57 PM.
Raspuns pentru Iulian_ban:
detin un W202 din '96,are 172 000 km reali,este al cincilea schimb de ulei cu castrol magnatec 5W-40 pe care il fac si nu prezinta nici o problema.poti folosi in continuare acelasi ulei.Sa NU folosesti aditivi.
LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.
Desi sunteti galatean, regret aceasta postare. V-am invitat pentru intalnirea noastra de ieri. Intrebarea este: A-ti citit TOATE postarile despre acest subiect de pe aici? A-ti fi gasit deja multe raspunsuri competente si la subiect.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment