Salutari am si eu o problema cu o cheie de W202, tip briceag, am masina descrisa la status, si mia murit cheia, sa incep cu inceputul: cobor intro seara sa plec, descui masina si mi se aprind ambele leduri in oglinda in acelasi timp, ma sperii, aflu a doua zi ca este cod de eroare ca trebuie schimbata bateria. Era noapte tarziu o las asa, plec a doua zi la servici, ma invrat un pic uit de cheie, plec spre casa nu gasesc cheie oricum ma duceam in REAL, ajung acasa o incui normal, aceeasi eroare dadea se inchuie. Peste juma de ora plec si zic lasa ca iau din REAL baterii, ajung la masina si ciuciu, nu se mai deschide nu nimica, nici ledul la telecomanda de langa infrarosu nu se mai aprindea, ma duc iau alte baterii le schimb si nimica, cheia la fel de moarta, va rog solutii se mai poate face ceva mai pot recupera cheia, sau pot sa imi iau alta cheie sau ma poate ajuta cineva cu alta cheie, ca nu vreau sa ma duc la reprezentanta ca mi se pare enorm si nejustificativ sa dau 800 ron
pe o cheie care mai vine si intro luna de zile....va multumesc si va rog ajutor!!!

Comment