Salut,posed un Mercedes din 2001 C Sportcoupe 230 Kompressor,problema e ca la acceleratie motorul urca in ture dar masina ia viteza care ar trebuii sa o aibe la turatiile respective ,mai greu....pentru un simplu om de rand astea sunt semne ca te cam lasa ambreiajul,DAR am auzit atatea variante(chiar si de la reprezentante Mercedes) de nu stiu ce sa fac.Cutia de viteze arata cam asa
+
A--/----N
_ /
/
R
1. Unii spun ca e hidramata,altii spun ca e manuala dar poseda 'sprint shift'(nu stiu daca am inteles bine
) care face schimbarea vitezelor in locul soferului eu nu am pedala de ambreiaj deci ce sa mai cred? Daca e hidramata ....s.a bulit cutia ,daca nu discul de ambreiaj, deci mai grav in prima situatie!!!!!
2. Unii spun ca e posibil sa faca asa si din cauza uleiului din cutie care nu mai e asa vascuos,deci trebuie sa.l schimb impreuna cu filtrul si vad rezultatele dupa asta.
In sfarsit, sper ca nu v.am plictisit cu povestile ,
ca tind sa cred ca sunt amuzante.Va multumesc anticipat!
+
A--/----N
_ /
/
R
1. Unii spun ca e hidramata,altii spun ca e manuala dar poseda 'sprint shift'(nu stiu daca am inteles bine

2. Unii spun ca e posibil sa faca asa si din cauza uleiului din cutie care nu mai e asa vascuos,deci trebuie sa.l schimb impreuna cu filtrul si vad rezultatele dupa asta.
In sfarsit, sper ca nu v.am plictisit cu povestile ,

Comment