Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cat ati investit in masinile dvs

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mercedes c w202 200D 1994 eu am luat masina in Feb 2009 la 160 000 de germania si acum are 215 000 si am schimbat vascocuplajul 100 de euro aprox, garniturile la pompa de injectie vreo 2 mil, amortizorul de vibratii+rola intinzatoare,150 lei,cam atat.Insa la primavara ma gandesc sa ii schimb amortizoare toate bucsile racorduri de frana.Masina nu are probleme, dar ma gandesc ca daca ii fac astea f mult timp de acum inainte nu mai am probleme cu ea.
    A mai facut careva o revizie generala la masina? Ceva sfaturi ce ar mai trebui revizuit? Multumesc.
    Last edited by no problem; 03-13-2010, 16:36 PM.

Comment

Am un 220 CDI din 2002 cu 160 000 km,bine intretinuta, revizii in servive de reprezentanta. etcO am din 2008 am facut 15 000 km,fiindca mai ma alte masini, si am bagat ,fara consumabile 1500 EU,pentru cateva lucruri ,as zice nu chiar majore.Serviceul este insa devastator, si cam pe bajbaite , dar platit de consumator

Comment

Originally posted by mihai_urotiorc View Post
        Salutari,am MB,W210,E200,2.0i,'96,peste 100mii km,limousine,Avantgarde,pana acum de cand am luat-o am investit doar in schimb ulei (90euro)am schimbat filtrul de ulei(13euro)si filtrul de aer(17euro) total 120 euro,masina am luat-o anul trecut cu ceva batai pe fata,dar urmeaza luna asta sa-mi fac revizia tehnica! Poate ati stii cam la ce sa ma uit,si anume ce se strica mai repede?La ce se uita mecanicii ca sa pot trece revizia? As vrea sa schimb eu piesele care o sa le gasesc defecte,inainte s-o las in service ca sa ma poate ''jumuli''aia de bani,vreau sa-mi fac si un calcul dupa,am sa postez cam cat am investit si eu in masina! Multumesc!
        sal, incearca sa o duci la un tester de amortizoare,daca nu ai fost deja. nu e f scump si te scapa de drumurile de la mecanicii nepriceputi.asa am patit eu: 5 mecanici-6 constatari diferite ptr zgomotul de pe fata, pana am fost la testerul de amortizoare

Comment

Salutare si mie mi se pare irelevant topicul asta,
          Eu cred ca cel care a deschis acest subiect, a vrut sa vada cate probleme au avut colegii de pe forum, si cat au investit in reparatii.
          Asta nu e nici o problema, dar aici pe forum am vazut scris undeva ca citez:
          " ninic nu este mai scump, decat sa intretii un Mercedes cumparat ieftin"
          Perfect adevarat.
          Intotdeauna o masina buna a costat bani si va costa si deacum inainte.
          Daca vreti sa va convingeti uitati-va pe autoscout24.de sau pe mobile.de.
          Pe tuning poti cheltui si zecii de mii de euro, dar asta nun intra in partea de reparatii.
          Numai bine.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Salut si La multi ani !!! detin MB w203 2.2 elegance 2003, m-a costat 6.500 eur. 120.000 km.
            Bani cheltuiti:
            -inmatricularea, rar, etc...
            -caseta directie originala (cea veche crapase) 1500 lei.
            -ulei pentru servo directie 100 lei
            -consumabile schimbate (nu mai stiu sigur cat)
            -un bec pe stop frana schimbat.
            -placute de frana.
            -o bujie 90 lei.
            -1 tampon motor (nu mai stiu cat)
            -1 set de anvelope de iarna vreo 1600
            -revizie, resetari cca. 200 lei

Şi cam atat, eu zic ca merita Vi se pare ceva scump ???
            Numai bine !!
            Last edited by Luxian; 01-09-2011, 12:25 PM.

Comment

Salutare to all.Incantat sa citesc cat de mult tin unele persoane la masinile lor,bravo lor,si eu tin la a mea.Este un W202 din '96 ,motor 2500 cmc ,150 cp.Ca orice proprietar de masina am investit in facelift ul masinii,insa din nefericire pentru mine am investit banii pe care trebuia sa mi dea S.C. CARPATICA ASIGURARI S.R.L.
              Pe scurt va pot povesti k am fost lovit de catre un Freelander condus de o "femeie" care nu s-a asigurat.Dauna 35 %,toata partea dreapta distrusa de la semnal fata ,aripi,usi,stalp,prag,pana la stop spate.Cheltuieli de reparatie evaluate de service-ul mercedes=8000 ron fara mana de lucru.ENORM !!!!!!!!!.CARPATICA ASIGURARI a refuzat sa i mi plateasca, nici un ban pe considerentul k daunele freelander-lui erau de 0,1 %(cadran proiector spart,capota zgariata,spoiler zgariat),masina fiind mai inalta,nu sa simtit.Ma costat 3000 ron sa cumpar de la dezmembrari articolele care nu puteau fi schimbate+mana de lucru+alte acareturi sa o aduc la faza initiala,inca nu am vopsito,asta m-ar fi costat inca 1500 ron sau chiar mai mult.Vreau totodata sa va dau un sfat:
              -niciodata sa nu va faceti asigurarea RCa sau de altfel la CARPATICA ASIGURARI sunt cei mai nenorociti,patronul este un fost activist securist de pe vremea raposatului,si cred k sunt "mana in mana" cu CSA (comisia de supraveghere a asigurarilor).Spun asta fiindca am apelat si la ei si mi au dat acelasi raspuns ,aceeasi formulare a raspunsului,in scris cu cei de la asigurari,mai mult decat atat nr masinii inscris in scrisoare era altul decat cel al masinii care m-a lovit.
              Deci investitia mea ,in concluzie ,a fost una foarte neplacuta.Multumesc de timpul acordat.
              LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

5000 ron -insa din nefericire i-am investit pentru reparatia daunelor facute de un freelander,pe care Carpatica asigurari a refuzat sa ii plateasca din motive inventate.iar CSA-ul probabil platiti bine de grupul carpatica a dat acelasi verdict.Sfatul meu prietenesc este sa nu faceti niciodata vreo asigurare sau orice altceva prin grupul carpatica,sunt cei mai nenorociti.

Si inca ceva important pentru voi:-daca a-ti fost loviti de un asigurat la carpatica ,sa nu acceptati sub nici o conjunctura contractul amiabil,mergeti direct la politi ptr orice zgarietura.
                Last edited by mircea600sel; 01-15-2011, 17:36 PM.
                LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Văd că n-am postat încă aici, însă am s-o fac acum. Mașina în cauză este un W210 E270 cdi din 2001.

Cumpărată în 11 dec 2009, de la un coleg de pe forum. Până în ziua de față am băgat în ea 15.650 lei. În suma asta intră cam tot ce am făcut la ea, inclusiv banii de diagnoză, becuri schimbate, schimburi de consumabile, cauciucuri, etc. Nu intră aici însă banii de asigurare & impozit.

Am făcut în total vreo 51.000km cu ea în ăștia doi ani. Vreo 4-5 luni a fost menajată (perioada dinainte și cât a stat la vopsit nu m-am mai plimbat cu ea).

Anul ăsta iar am planuri mari cu ea. Numai să mă țină buzunarul.

PS: Nu vă speriați, sunt eu mai nebun, multe chestii le-am schimbat preventiv - fără să fie nevoie.
                  ...

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF