Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cat ati investit in masinile dvs

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat ati investit in masinile dvs

M-am gandit sa deschid acest thread pt ca de un an jumate de cand mi-am cumparat masina mi se pare ca am investit destul de mult in ea si ar fi interesant sa facem o comparatie.

Am cumparat in 2008 un mb c 180 sport din 93 cu 3000 de euro din Germania.
    145000 km cu oarecare informatii despre istoricul service si in stare foarte buna de functionare.

Mentionez ca nu am avut accidente sau defectiuni majore si cei mai multi bani i-am investit in consumabile si piese ca sa o aduc in starea in care vreau.
    Majoritatea lucrarilor le-am efectuat singur

Dupa achizitie am investit aprox 1100 de euro in inmatriculare, acte, revizia generala si jantele originale de aliaj cu cauciucuri de vara.
    De atunci am mai investit cam 3000 de lei in consumabile si unele reparatii la directie, un geam ca a fost sparta, si alte piese.

Mai trebuie sa investesc in jur de 1000 de lei ca sa fie asa cum vreau deci investitia se ridica undeva la 5000 de euro. Desi mi se pare putin cam mult trebuie sa recunosc ca sunt multumit de ea si incapand sa o cunosc imi dau seama ca ma va purta ani buni de acum incolo daca reusesc sa evit evenimentele neplacute.
    Numai bine!
    w 202 -c 180 sport an 93

Pe mine m-au costat mofturile : jante model AMG 17+anvelope, senzori+camera spate, xenoane faza lunga+scurta, statie, subwoofer, magazie originala cd, covorase+tavita cauciuc si ce au mai fost ca nu imi mai amintesc in jurul sumei de 1500 euro si le pot numii (investitii mofturoase).

Si intretinerea + restaurarea totala a masinii constand in tinichigerie (nu a fost implicata in accident), schimbat aripi fata+capota portbagaj (rugina)+dezechipare totala a masinii si pregatire pentru vopsit+echipare masina, vopsitorie, reconditionare interior (pilele) volan, schimbator, vopsit+tratament, polisare faruri, schimburile tuturor zemurilor (motor, cutie, grup, servo, antigel, frana, etc.) + toate filtrele care sunt pe masina mea (motor, cutie, aer, benzina, etc.), schimbat arcuri +amortizoare (am avut de Avantgarde si i-am pus de Elegance), bucse, pivoti si chiar nu imi mai amintesc ca au mai fost..., piese si manopera peste 2500 euro.
    Masina arata ca noua, total peste 4000 euro (investiti in 3 luni, cat a stat masina in service pentru restaurare).
    Last edited by no problem; 02-01-2010, 20:26 PM.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

E 220 CDI 2001.I-am schimabat jantele(300 euro),folie geamuri(120 euro),xenoane(150 euro),un debitmetru de aer acum vreo 2 ani(280 lei)si restul consumabile(placute fata,2 telescoape fata si uleiul la motor de 3 ori de cand am masina,deci probleme n-au fost in 2 ani jumate,masina beton de buna,foarte multumit ce mai.

Comment

Eu am cumparat masina in octombrie 2008 un mb c 180 elegance din 94 cu 3800 de euro adus de 3 zile in Romania, avea 230000 km.Accidente tot nu am avut nici eu, bani am celtuit pe cosumabile:
        De 2 ori am schimbat uleiul-440 ron
        2 filtre ulei_2 aer(Champion)-130 ron
        1 Filtru benzina-80 ron
        2 pivoti+manopera -150 ron
        amortizor directie-100 ron
        placute frana fata +manopera-180 ron
        ulei cutie +diferential -80ron
        antigel-50 ron
        Verificari +resetare calc.-200 ron
        bucsi-50 ron
        jante pentru iarna -300 ron
        Total am cheltuit din 17.10.08 pana 2010 o suma de 1800 ron +taxa de poluare(1500).
        Attached Files
        Last edited by sergiur2005; 02-01-2010, 22:33 PM.

Comment

Tot timpul am fost adeptul ideii de a da mai mult pe masina (si motocicleta) la inceput (avand in vedere ca preturile nu difera chiar asa de mult) si a ma bucura de ele fara prea multe investitii dupa.

Din pacate nu am prea reusit sa fac asta pt ca nu am dispus de sumele necesare de la bun inceput, dar m-am multumit sa aleg masina pe care am considerat ca merita sa o aranjez asa cum vreau. Din cauza ca sunt perfectionist si pasionat am cheltuit destul de mult si probabil voi mai cheltui, dar macar astfel, la final am o masina pe care o cunosc cat de cat si stiu la ce sa ma astept de la ea. Aceasta varianta implica mai putine riscuri.

As mai avea si eu de efectuat niste reparatii de tinichigerie (putina rugina pe aripa dreapta, in portbagaj, izolatie dedesubt, ceara in usi si praguri, cateva zgarieturi la bara spate) si cateva piese din dezmembrari (cotiera, cric, antena si alte maruntisuri)
          w 202 -c 180 sport an 93

Comment

Din categoria SF:
            STRICT ULEI,FILTRE,PLACUTE FRANA...De aprox 10 ani...atat!
            LE: Am vazut ca ati bagat mofturile la investitii...astea nu se pun.Am pus jante + cauciucuri in valoare de 30% din valoarea masinii...
            Last edited by mezzo; 02-02-2010, 01:18 AM.
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
              Eu am cumparat masina in octombrie 2008 un mb c 180 elegance din 94 cu 3800 de euro adus de 3 zile in Romania, avea 230000 km.Accidente tot nu am avut nici eu, bani am celtuit pe cosumabile:
              De 2 ori am schimbat uleiul-440 ron
              2 filtre ulei_2 aer(Champion)-130 ron
              1 Filtru benzina-80 ron
              2 pivoti+manopera -150 ron
              amortizor directie-100 ron
              placute frana fata +manopera-180 ron
              ulei cutie +diferential -80ron
              antigel-50 ron
              Verificari +resetare calc.-200 ron
              bucsi-50 ron
              jante pentru iarna -300 ron
              Total am cheltuit din 17.10.08 pana 2010 o suma de 1800 ron +taxa de poluare(1500).
              Ma scuzi,dar daca bagi antigelul la cheltuieli...e rau!
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

Comment

E irelevant topicul asta...

Comment

La w202 din '95 1800cmc din decembrie 2008 pana in ziua de azi doar schimbul de ulei la motor.In rest absolut nimic.Acum m-au lasat un disc si placutele fata si ar trebui sa schimb si restul consumabilelor.

Comment

Va salut domnilor,raspundeti si la intrebarile celor mai prosti?? Adica mai putin pregatiti?? Am un MB c180 din 1998 si vreau sa-i schimb eu bujiile,asa cum faceam la Dacie in parcare!! Dar nu le gasesc !! Unde le-au ascuns astia? Sunt cumva sub capacul ala argintiu?? Si sa-mi spuneti si ce cheie de bujii imi trebuie! Dupa ce va prapaditi de ras,poate imi raspunde si mie cineva! O zi buna!

Comment

Originally posted by virgiliu View Post
                      Va salut domnilor,raspundeti si la intrebarile celor mai prosti?? Adica mai putin pregatiti?? Am un MB c180 din 1998 si vreau sa-i schimb eu bujiile,asa cum faceam la Dacie in parcare!! Dar nu le gasesc !! Unde le-au ascuns astia? Sunt cumva sub capacul ala argintiu?? Si sa-mi spuneti si ce cheie de bujii imi trebuie! Dupa ce va prapaditi de ras,poate imi raspunde si mie cineva! O zi buna!

Bujiile la W202 sunt acolo sub capacul 'argintiu'.Trebuie mai intai sa demontezi acel tub sa ii spun asa care trece peste el si se duce in filtrul de aer si dupa ce demontezi capacul vei avea acces la bujii.Referitor la chei din ce imi amintesc iti trebuie un cricket cu un prelungitor lung si o tubulara lunga de 16mm(cred).
                      Fosta: MB W202 C180 Elegance 1994
                      Actuala: MB W203 C200 Kompressor Avantgarde 2002

Comment

Poate ca ai trebui sa mentionati cati km ati facut in 5-6-20 de ani si cati bani ati bagat.Daca s-a schimbat 3 bucsi si 1 stergator in 5 ani si s-au facut 5000 km.

Comment

Toate masinile te chelesc de bani.Poate opelu e mai ieftin.Mercedesul masina foarte buna raport calitate pret.
                          Last edited by no problem; 03-05-2010, 16:49 PM.

Comment

Salutari,am MB,W210,E200,2.0i,'96,peste 100mii km,limousine,Avantgarde,pana acum de cand am luat-o am investit doar in schimb ulei (90euro)am schimbat filtrul de ulei(13euro)si filtrul de aer(17euro) total 120 euro,masina am luat-o anul trecut cu ceva batai pe fata,dar urmeaza luna asta sa-mi fac revizia tehnica! Poate ati stii cam la ce sa ma uit,si anume ce se strica mai repede?La ce se uita mecanicii ca sa pot trece revizia? As vrea sa schimb eu piesele care o sa le gasesc defecte,inainte s-o las in service ca sa ma poate ''jumuli''aia de bani,vreau sa-mi fac si un calcul dupa,am sa postez cam cat am investit si eu in masina! Multumesc!
                            Allways on the move...
                            http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Auci!! Vezi ce face graba,strica treaba! Imi cer scuze ca am postat aici,va rog mutati sectiunea asta la E Klasse - discutii despre model daca se poate la threat-ul
                              Preturi service !!! Pentru toata lumea !!!
                              Multumesc!
                              Allways on the move...
                              http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF