Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Instalatie GPL

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un pret daca poti sa ne spui si noua.Adica la cat ai iesit cu montaj si cu tot.Multumesc
    Mercedes W202 C180 Sport
    Mercedes W245 B180 cdi

Comment

2300 ron instalatia+montajul si 104 ron plinul de gpl (2.15ron/litru) .
      Last edited by ciucean_sergiu; 01-25-2010, 23:48 PM.
      MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Culmea e ca ma bate si pe mine gandul. Nu as fi zis nici odata ca o sa ajung in situatia asta dar ma enerveaza astia cu preturile lor.
        Alternativa pe care o studiez este: parc auto in Germania, gasit un C220 sau C250 dezbracat complet venit acasa si transformat benzinarul in diesel. Se pare ca e tot mai la moda treaba asta.
        Din ce am umblat pe dincolo masini sunt cu gramada si in functie de stare preturile se invart intre 300 si 500 de euro. Trebuie lasata doar caroseria (pentru serii).
        Se mai adauga drumul vreo 200 de euro in cazul meu (merg fie cu utilitara fie cu slep) deci nu platesc decat vignete si combustibil. Formele legale de la RAR...nu stiu ca pot fi dar estimez ca as ajunge in total la 1000 de euroi. Cam cat o instalatie de gaz cum trebuie.
        Mentionez ca manopera pentru transformare nu o iau in calcul pentru ca am cu ce/cine .
        Ramane de vazut daca merita.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Pe mine ma cam rupe consumul.Nu stiu daca e normal sau nu dar imi ia cam 15% ceea ce zic eu ca e foarte mult la ce stie masina.E foarte lenesa pentru consumul asta.Ca o comparatie unui prieten cu BMW 750 Li din 2000 ii ia 18-20% si vorba aia are aproape triplu cilindreea si putere.Ma gandesc sa trec pe gaz dar stiu din experienta ca pe gaz o masina papa mai mult ca si pe benzina si mi-e frica ca nu fac nimic.Colegu te rugam posteaza si un consum estimativ pe benzina si apoi pe gaz ca sa facem un calcul.Multumesc.
          Mercedes W202 C180 Sport
          Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Gaz consuma cu 1,5 litri mai mult ca si benzina MAXIM, de obicei consuma cat benzina,
            Mie imi consuma cu aprox 0,7. - 1 litru mai mult
            GPL
            Consum in oras intre 12 si 14,5 %, depinde de trafic, temperatura, starea mea de spirit, etc.
            Consum afara intre 10 si 11,5 % depinde de viteza si incarcatura

Benzina
            Tot cam asa, nu am facut pana acum un consum pe benzina,

Parerea mea este ca un benzinar merita GPL, in loc de transformare in diesel

Toate cele bune !
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by adidc View Post
              Culmea e ca ma bate si pe mine gandul. Nu as fi zis nici odata ca o sa ajung in situatia asta dar ma enerveaza astia cu preturile lor.
              Alternativa pe care o studiez este: parc auto in Germania, gasit un C220 sau C250 dezbracat complet venit acasa si transformat benzinarul in diesel. Se pare ca e tot mai la moda treaba asta.
              Din ce am umblat pe dincolo masini sunt cu gramada si in functie de stare preturile se invart intre 300 si 500 de euro. Trebuie lasata doar caroseria (pentru serii).
              Se mai adauga drumul vreo 200 de euro in cazul meu (merg fie cu utilitara fie cu slep) deci nu platesc decat vignete si combustibil. Formele legale de la RAR...nu stiu ca pot fi dar estimez ca as ajunge in total la 1000 de euroi. Cam cat o instalatie de gaz cum trebuie.
              Mentionez ca manopera pentru transformare nu o iau in calcul pentru ca am cu ce/cine .
              Ramane de vazut daca merita.
              Parerea mea este ca iesi mai ieftin si mai bine cu GPL. Masina merge exact ca si pe benzina. Mai trebuie sa fac acum consumul.

Comment

Faza destul de nasoala este butelia de gaz in portbagaj. Ocupa destul de mult loc si anuleaza complet optiunea de rabatare a scaunelor. Sigur nu mai bagi schiurile in masina.
                E interesanta varianta cu butelia in locul rotii de rezerva, dar ce faci cu roata si cu restul de agregate de p-acolo?
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994

Comment

Ai dreptate in ceea ce spui. La mine nu se rabateaza banchetele si de aceea am ales sa o pun in portbagaj. Poti monta butelia in locul rotii de rezerva,( renuntand la aceasta) si in comert exista niste sprayuri cu spuma pe care il folosesti in caz de pana. Sau varianta cu minicompresorul alimentat la bricheta. Eu am avut o data pana si de lene sa o mai pun pe cric am cerut de la un prieten un astfel de compresor, am unflat roata si m-am dus la vulcanizare si am reparat-o. Daca mergi la drum lung poti sa ii faci loc si rotii prin portbagaj.

Comment

Faza destul de nasoala este butelia de gaz in portbagaj. Ocupa destul de mult loc si anuleaza complet optiunea de rabatare a scaunelor. Sigur nu mai bagi schiurile in masina.
                    E interesanta varianta cu butelia in locul rotii de rezerva, dar ce faci cu roata si cu restul de agregate de p-acolo?
                    Eu am butelie de 80 de litri, deci este mare, si loc in portbagaj am destul, niciodata nu am avut nevoie de mai mult, am fost la mare 5 persoane, si a avut fiecare bagaje multe au incaput fara probleme,
                    Bancheta nu se rabateaza oricum, intre portbagaj si habitaclu este tabla, nu ai acces deloc, este perete de tabla.

Dupa cum am mai spus , eu nu vad nici un deficit in a pune GPL pe o masina.

Toate cele bune !

Comment

Si eu am pus pe un w203 un Tomasetto la Bucuresti, montatorul mentionat mai sus. Probleme majore nu am, insa nu pot zice ca sunt 100% multumit. Am in permanenta erori pe debitmetru si pe sondele lambda. pe de alta parte merg mai ieftin. Asta e cert.
                      De curand au adus acolo niste instalatii olandeze care, cica, ar fi mult mai bune.

Mergi si vezi si tu acolo.
                      Iti pot da nr de tel a sefului de service de acolo sa faci o programare. Contacteaza-ma pe PM.

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                        Bancheta nu se rabateaza oricum, intre portbagaj si habitaclu este tabla, nu ai acces deloc, este perete de tabla.
                        Poate e montat ceva ulterior de baietii care au pus instalatia. Ori un scut in caz de pericol ori nu stiu ce sa zic. Mie mi se rabateaza banchetele in varianta 2/3 si 1/3 (cred ca asa se scrie). Ca fapt divers am carat o data o bicicleta in masina sau 8 jante cu tot cu cauciucuri, cu banchetele rabatate.
                        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                        C180 W202, 1994

Comment

Depinde daca a fost dotata din fabrica cu bancheta rabatabila , a mea tot perete de tabla are .
                          http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

ciucean_sergiu te rog sa-mi spui unde ai montat si la ce pret. Daca e cel de la granita Brasov-Sibiu, sunt si eu interesat. daca poti sa spui de mod de lucru, profesionalism, un cotact...Merci!

Comment

Poate e montat ceva ulterior de baietii care au pus instalatia. Ori un scut in caz de pericol ori nu stiu ce sa zic. Mie mi se rabateaza banchetele in varianta 2/3 si 1/3 (cred ca asa se scrie). Ca fapt divers am carat o data o bicicleta in masina sau 8 jante cu tot cu cauciucuri, cu banchetele rabatate.
                              Nu s-a montat nimic ulterior,
                              -peretele despartitor face parte din caroserie,
                              -probabil depinde de gradul de echipare,

Toate cele bune !

Comment

Originally posted by piti View Post
                                ciucean_sergiu te rog sa-mi spui unde ai montat si la ce pret. Daca e cel de la granita Brasov-Sibiu, sunt si eu interesat. daca poti sa spui de mod de lucru, profesionalism, un cotact...Merci!
                                Salut! Firma mama este la Ploiesti si acolo la Ucea de jos este doar punct de lucru. Cand te hotaresti sa o pui trebuie dat un avans, dupa care se stabileste o data anume si atunci vin 2 baieti de la ploiesti si ei o monteaza. Acolo au si o statie GPL.

Ca si mod de lucru eu sunt foarte multumit de lucrare, am stat langa ei pana au montat-o. Nu este cine stie ce service gingant. Este un garaj normal cu tot ce trebuie in el.

La mine lucrarea a durat ceva mai mult timp deoarece a fost o mica "problema" cu softul. Am pierdut ceva timp deoarece nu puteam conecta instalatia la laptop, deoarece softul de pe instalatie era din 8.01.2010 si au trimis cd-ul cu softul vechi, dar am rezolvat-o downloadand-ul de pe net. Dar acum totul este ok.

Pe tipul ce are service-ul si statia de acolo, care se ocupa si de comenzi il cheama George si tel: 0763/709 035.

Poti sa il suni si sa vb cu el ca e un tip foarte de treba. Zi ca ai numarul de la Sergiu din Medias.

Daca mai ai vre-o intrebare te ajut cu placere.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF