Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tips and tricks c-klasse

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eu stiu ca doar la cele facelift se poate monta.... daca se poate face si la modelul mai vechi m-ar interesa si pe mine.

    Comment


    • Salutari

      Am tot citit pe aici si mai toata lumea cu parerea, mai intai, va rog daca vedeti un post care chiar daca nu vi se adreseaza dar stiti despre ce e vb macar raspundeti la el lamuriti lumea, in momentul care vati rezolvat treaba postati va rog si cum ca sa ii ajutati pe ceilalti.....
      Acuma ca sa lamuresc si eu pe unii, SI VORBESC DE C-class W202, in primul rand oglinzile sunt incalzie automat, in al doilea rand nu sunt rabatabile, probabil or fi existat optionale la unele masini dar din fabrica oglinzile nu sunt rabatabile, au arcuri si sunt mobile inainte si inapoi in cazul in care o agati in ceva sa nu o rupi, deci poti sa tragi de ele inainte si inapoi dar nu se rabateaza, sincer schema aia cu blocatul usilor peste 15 km/h in mers am incercat-o si eu dar nu mia reusit, daca stie cineva despre ce este vorba poate ne poate lamuri mai mult si sa ne spuna si exact pasi adica, dupa ce tin apasat pe butonul ala ce fac pornesc masina nu o pornesc deblocez usile cum ce fel, chestii dinastea si daca stiti mai multe legate de W202 spuneti....
      Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

      Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

      + Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
      si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
      si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

      Comment


      • deschiderea geamurilor din telecomanda la mine merge doar daca sunt peste 30 de grade afara, si senzorul de lumina de pe parbriz sa fie in bataia directa a soarelui.... am incercat si la 15, si la 20, si la 25 de grade si nici un rezultat....acum cand am intrat in masina am vazut ca is 31 de grade, am incercat, si era cu spatele la soare...nu a mers.....am intors`o si dupa aia a mers....si la deschidere si la inchidere

        Comment


        • Originally posted by cj_91_alx View Post
          deschiderea geamurilor din telecomanda la mine merge doar daca sunt peste 30 de grade afara, si senzorul de lumina de pe parbriz sa fie in bataia directa a soarelui.... am incercat si la 15, si la 20, si la 25 de grade si nici un rezultat....acum cand am intrat in masina am vazut ca is 31 de grade, am incercat, si era cu spatele la soare...nu a mers.....am intors`o si dupa aia a mers....si la deschidere si la inchidere
          da ce model ai de masina, ca sincer la mine la w202 nu cred ca am senzor de lumina la parbriz unu la mana, si doi am incercat si eu varianta cu datul jos, nu a mers mai incerc o data si merge, nu radeti de mine ma sperii si dau drumu la buton, se opresc mai incerc odata si nu mai vrea masina era in aceasi pozitie erau cam 27 de grade imi arata in bord batea soarele in masina da era cu spatele la soare, sincer chiar nu inteleg care e faza si cum functioneaza sistemul, sincer senzor de lumina nu cred ca este la W202 la parbriz.....pur si simplu cred ca masina mea e nebuna si are ea toane altceva nu stiu ce sa va zic, daca are cineva vreo idee sa spuna...

          P.S. Am citit faza aia cu blocatul usilor la peste 15 km\h in mers si stiu ca nu merge la W202, are idee cineva este posibil sa se faca asa ceva avand doar inchiderea centralizata din fabrica?
          Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

          Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

          + Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
          si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
          si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

          Comment


          • eu am w203 din 2002 classic...

            Comment


            • Originally posted by Gheorghe82 View Post
              Salut,

              La W203 din 2006 se rabateaza bancheta? Cum?

              Merci!
              Rabatarea banchetelor la w203 este o optiune, nu toate modelele au asa ceva.
              Last edited by pedragomir; 05-29-2011, 18:11 PM.
              Pedro

              Comment


              • Originally posted by Benone View Post
                Iarasi se sterg postari?
                Stai linistit Bogdane, eu aveam la un moment dat peste 2200 de postari, acum mai am putin peste 1800 deci... si cateva erau chiar importante in lamurirea unor tranzactii la bursa .

                In legatira cu smecheriile pentru C Classe, eu am descoperit una, poate nu prea interesenata, la W202,

                Intrerupatorul de pe usa portabagajului, daca tragi de el, spre exterior, se opreste becul din portbagaj,
                -e bun daca tii portbagajul deschis mai mult timp, pentru a evita consumul inutil de curent si pentru limitarea uzurii becului.

                Deci cu porbagajul deschis la W202, tragi de intrerupatorul becului, care este langa mecanismul de inchidere a portabagajuli si se stinge becul, la apasarea lui sau la inchiderea portbagajului toate revin la normal.

                Toate cele bune, si spuneti-ne si noua la ce ajuta aceasta "curatenie" !
                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

                Comment


                • vreau sami pun la w203 2003 Comand 2.0, voi putea pune si chestia aia cu iPod-ul? Si cu totul daca e posibil sa schimb? La mine e simplu CD. Si cum e vorba de CD-Changer la Comand 2.0 va merge tot bine?
                  Mercedes Power!

                  Comment


                  • w(202) C180 122cp
                    La al meu, enumerat mai sus, am probat si eu functiile geamurilor din telecomanda si am obtinut urmatoarele raspunsuri:1 daca am geamurile deschise si incui masina din telecomanda mentinand apasat butonul cca 5 secunde ele se inchid indiferent de temperatura exterioara<2Am cautat innebunit senzorul ala pe parbriz dar nu l-am gasit...prin urmare am ajuns la o logica:cum masina detine un senzor de temperatura exterioara ,banuiesc ,ca acel senzor activeaza si comanda de deschidere a geamurilor .Probele au fost efectuate si la umbra si la soare"dar nu au coborat decat dupa ce temperatura indicata pe bord era egala sau mai mare de 31 de grade" (sper ca nu gresesc cu ceva ,daca da corectatima prin detalii mai amanuntite)

                    Comment


                    • La w202 nu va mai bateti capun cu deschisul geamurilor din telecomanda treaba sta in felu urmator daca deschizi geamul de la sofer si ti apasat 5 sec. butonul pe deschis merge sa se deschida geamurile din telecomanda dar 5 min dupaia uita comanda nu are nici o treaba cu senzorul de temperatura

                      La w202 mai are un senzor de lumina la ceasurile din bord pt cele ce indica km ora si temperatura exterioara , daca aprindeti o bricheta noapte langa ceasuri cu pozitile stinse veti vedea ca se mareste intensitatea luminii.
                      Daca va uitati atent se afla in partea de jos unde scrie km un punct mic acela e senzorul

                      La w203 2001 classic este dotare standart inchiderea geamurilor din telecomanda ?
                      Am incercat la un prieten sa tin apasat pe butonul de inchis si nu se ridica geamurile.
                      Totusi curios la mine merge w202 tot classic si la el nu.
                      Last edited by mircea600sel; 07-18-2012, 08:32 AM.

                      Comment


                      • Sal.Eu stiam ca la w203 trebuie 'invatat' sistemul.Spunea cineva pe aici ca trebuie coborat si ridicat maxim fiecare geam in parte si apoi toate simultan coborate si ridicate.Asta cu usile inchise.Si spunea ca la el a functionat treaba.Bafta.

                        Am realizat un video chiar acum 15 minute cu inchiderea si deschiderea geamurilor din telecomanda.http://youtu.be/NWYKHz4VzjY .Din toate probele posibile au reesit urmatoarele.Se descuie masina apoi se incuie mentinand butonul apasat pana se aude un clic de la motorase geamuri ca si cand sau inchis la maxim(cu toate ca erau inchise maxim).Se mentine apasat butonul pt a descuia masina si se mentine pana ce geamurile se deschid la pozitia dorita sau chiar maxim.Pt a le inchide daca au fost lasate deschise (sa zicem o ora) trebuie doar sa incuiem masina mentinand butonul apasat pana cand se inchid maxim sau pana la pozitia dorita.Temperatura exterioara inregistrata pe bord era de 26 de grade la umbra.Am mai probato si seara cand erau vreo 18 grade dar nu am filmat si a functionat la fel de bine pe inchis/deschis.Sper ca se intelege ce am balarit pe aici.Bafta.
                        Last edited by mircea600sel; 07-18-2012, 08:33 AM.

                        Comment


                        • Bravo gmihai24,m'ai facut curios si sper sa reusesc si la mine ca am tot citit in ultima vreme de functia asta(desi nu stiu daca exista la masina mea),totusi,sper sa fie.

                          Comment


                          • Se pare ca merge si la mine,problema este ca nu ramane "memorata" functia de coborare a geamurilor si trebuie sa fac din nou aceasta operatiune ca sa le pot cobora.In schimb,de urcat,urca mereu.

                            Comment


                            • Si la mine acelasi lucru,nu ramane memorat.Se pare ca cei de la mercedes sunt de vina.Apropo , daca ai bateriile bune(ale mele au vreo op luni ) poti deschide si inchide de la vreo sase metri fata de senzorul din oglinda atat geamurile cat si inchiderea centralizata.

                              Comment


                              • Tot e bine,macar nu mai stai sa le inchizi fiecare in parte.Faza cu distanta am observat'o si eu ,dar nu cred ca erau mai mult de 4 metri.Mersi pentru ajutor

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF