Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dimensiuni cauciucuri w204 2011 facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dimensiuni cauciucuri w204 2011 facelift

    Salutare, rugamintea mea este sa ma lămuriți referitor la dimensiunile de cauciucuri pe care le pot pune pe jante de 17 în cazul unui w204 facelift. Acum pe mașină sunt roti de 16, dar mai are un rand de jante pe 17 și as vrea sa le pun pe acestea. Cauciucurile de pe jantele de 17 (care trebuie schimbate) sunt diferite ca și dimensiuni, doua sunt 225/45/17 și celelalte două 245/40/17. Spuneti-mi va rog dacă pot pune aceeași dimensiune de cauciucuri și pe fata și pe spate, dacă da, care ar fi dimensiunea. Dacă trebuie sa pun dimensiuni diferite, pot pune și alte dimensiuni (cu un talon mai înalt)? În situația în care trebuie sa pun cauciucuri la fel ca cele care sunt pe jante, care se pun pe fata și care pe spate?
    Mulțumesc.

  • #2
    Dimensiuni cauciucuri w204 2011 facelift

    Originally posted by sfedu View Post
    Salutare, rugamintea mea este sa ma lãmurii referitor la dimensiunile de cauciucuri pe care le pot pune pe jante de 17 în cazul unui w204 facelift. Acum pe mainã sunt roti de 16, dar mai are un rand de jante pe 17 i as vrea sa le pun pe acestea. Cauciucurile de pe jantele de 17 (care trebuie schimbate) sunt diferite ca i dimensiuni, doua sunt 225/45/17 i celelalte douã 245/40/17. Spuneti-mi va rog dacã pot pune aceeai dimensiune de cauciucuri i pe fata i pe spate, dacã da, care ar fi dimensiunea. Dacã trebuie sa pun dimensiuni diferite, pot pune i alte dimensiuni (cu un talon mai înalt)? În situaia în care trebuie sa pun cauciucuri la fel ca cele care sunt pe jante, care se pun pe fata i care pe spate?

    Mulumesc.


    Salut, acelea sunt dimensiunile corecte de anvelope pentru jantele originale pe 17 la Mercedes. 225/45 R17 pe fata si 245/40 R17 pe spate.
    Jantele, desi arata la fel fata si spate au J-ul diferit. Daca imi amintesc bine pe fata au J 7.5 si pe spate au J 8 sau 8.5.
    Anvelope cu talon mai inalt nu poti pune, dar daca vrei anvelope mai moi, care sa filtreze zdruncinaturile pune Michelin, Vredestein, dar nu pune Continental fiindca sunt foarte dure si simti orice imperfectiune a drumului.
    Pe spate se pun cele cu dimensiunea 245/40 R17.
    Eu am aceeasi setare pe 17 la rotile de vara pe W203-ul meu. Stima.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Comment


    • #3
      Buna seara !



      Vezi mai jos, pdf de la Daimler:


      Dimensiuni anvelope pe W204.pdf




      Dragos

      Comment


      • #4
        Originally posted by Heavy D. View Post
        Buna seara !



        Vezi mai jos, pdf de la Daimler:


        [ATTACH]133009[/ATTACH]





        Dragos
        Mulțumesc. Dar nu sunt sigur dacă am înțeles corect, presupun ca "VA" și "Ha" înseamnă fata spate și pot pune fie dimensiunile diferite de care spuneam fie pot pune și pe fata și pe spate 225 /45/17, asa e?

        Comment


        • #5
          225 45 17 am pe w204 , pune aceeasi dimensiune , ulterior poti schimba fata cu spatele ,in functie de uzura ulterioara a anvelopelor.

          Pt look desigur ca vin mai ok cele late pe spate si normale pe fata .

          Comment


          • #6
            Buna ziua !




            VA = VorderAchse = punte fata
            HA = HinterAchse = punte spate.



            Da, ai optiunea 225/45R17 pe ambele axe, cu avantajul indicat de b97dmt. Sau, cu un nivel mai jos in tabel, cele mai late pe spate. Atentie totusi la latimea si ET-ul jantelor daca mergi pe varianta asta, din combinarea corecta a acestor date vei avea sau nu frecusuri prin aripi. Datele sunt in prima coloana din tabel.







            Dragos

            Comment


            • #7
              Cred ca am sa pun și pe fata și pe spate 225/45/17 dar ce este acel "J", în tabelul trimis de Heavy apare ca pot pune acealeasi dimensiuni dacă jantele au 7,5 J, cum îmi dau seama ce valori J au jantele mele? Dacă jantele care le am au valori J diferite pot pune pe toate aceeași dimensiune de anvelope 225/45/17?

              Comment


              • #8
                Pe spatele jantei ,pe un din spite este inscriptionat j ul deci relativ usor sa stii ce marime au sau daca sunt la fel

                Comment


                • #9
                  Am sa verific diseară, e mașină soției și e plecata cu ea.
                  Dacă pe jante e J-ul diferit pot pune pe toate anvelope 225/45/17?

                  Comment


                  • #10
                    Dimensiunea ta de jante o am si eu pe masina, iar daca vrei sa montezi anvelope egale trebuie sa le iei de minim 235 latime, fiindca pe spate nu o sa se aseze bine o anvelopa de 225 pe o janta cu latime 8,5.
                    235 45 17 se vor aseza perfect , sau cele din carte (pe care le-am pus si eu) 225 45 17 si 245 40 17 care ofera masinii cel mai bun comportament pe sosea.

                    Comment


                    • #11
                      Am verificat și de la rotile din spate jantele au J8,5. Nu ma pricep și nu știu ce înseamnă valoarea J, se refera la lățimea zonei unde vine cauciucul pe janta? Deci pana la urma pe spate trebuie sa pun 245/40/17?

                      Comment


                      • #12
                        Da, J-ul este latimea jantei, zona unde vine cauciucul pe janta. Pe spate pui 245 40 17, iar pe fata 225 45 17. Eu am mers pe anvelope Nexen si sunt foarte multumit de ele.

                        Comment


                        • #13
                          Tot discutam de jante , as vrea sa pun pe w204 jante de 18 , sunt in cartea masinii , am gasit jante pe 18 cu 8,5 j dar oare sunt ce trebuie si la anvelope stiu ca trebuiesc 225/40/18 merg pe aceste jante ?

                          Comment


                          • #15
                            Ok ms , deci ce vreau sa cumpar nu sunt ok ,eu pot pune doar 7,5j et 47 r 18 conform manualului si anvelope 225/40/18

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF