Originally posted by Zeus
View Post
Ideea e ca i-am dat telecomanda mea defecta plus celalata telecomanda, functionala dar de la o alta masina (am luat-o eu de pe net crezand pe vremuri ca se pot "resincroniza"/canci... nu se pupa decat cele de la ma-sa din fabrica).
A putut compara cum functioneaza cea "buna" (a masurat el valori pe acolo, miliamperi... ce stiu eu) si ce "scapari" are cea de pe masina mea. Plus i-am mai zis eu una-alta auzite, citite (am rasfoit netul pe tema aceasta, dar majoritatea articolelor sunt antice, pe vremea cand W202 era inca o masina relativ noua si incepeau sa "cada" telecomenzile), sfaturi primite. Initial nu intelese principiul de functionare, e prea vechi pentru el... bineinteles ca in prima instanta mi-a curatat butonul si nu stiu ce condensator a mai schimbat... ca dupa aia sa isi dea seama ca memoria respectiva e problema.
Sa fiu sincer, din articolele citite pe net, cazul meu e singurul (pe care il stiu eu) unde s-a reusit resuscitarea telecomenzii, toti ceilalti ori au cumparat cheie noua/telecomanda ori au abandonat ideea si au trecut pe AM (cum vroiam si eu pana la un anumit punct, dar totusi ambitia de a avea telecomanda OEM a fost incununata de succes) sau au mers fara, eventual, in multe cazuri nu au mai postat nimic despre asta.
Sper sa tina! E in garantie!

Comment