Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Revizie C180 W204 Blueeficiency 1.6

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie C180 W204 Blueeficiency 1.6

Salut,

Sper ca nu deschid un topic cu un subiect care sa se repete, din ce am cautat eu pana acum nu am gasit raspunsuri pentru intrebarile mele, asa ca o sa va cer ajutorul aici.

In urma cu o saptamana am achizitionat un Mercedes C180 Kompresor Blueeficiency, din 2009, motorizarea de 1.6 (156CP).

Sunt foarte multumit de masina si pe aceasta cale doresc sa multumesc inca o data membrilor care m-au sfatuit in momentul achizitiei.

Cu toate acestea spuse, trebuie sa precizez ca este primul Mercedes pe care il detin si doresc sa va cer cateva sfaturi refertioare la service-ul acestei masini.

- La ce interval este recomandat schimbul de ulei/filtre pentru acest model?
    - Ce ulei necesita acest model?
    - Am citit ca acest model are transmisia pe lant, este adevarat?
    - Unde imi recomandati sa efectuez reviziile (service autorizat ma intereseaza) in Bucuresti sau in apropiere?
    - Exista posibilitatea de a intra in posesia unui manual de utilizare in limba romana?
    - Exista membrii posesori ai acestui model care au intampinat probleme specifice cu acest model, sau cunoasteti puncte slabe ale acestui model carora sa le acord o atentie deosebita?

Va multumesc!

Bine ai venit! Felicitari pentru achizitie!
    Din iunie 2015 folosesc un W204, C180 1.6 kompressor Blueeficiency, pus in circulatie in 2009. La cumparare a avut 83.771 km. Am parcurs cu el peste 8000 km, fara niciun fel de probleme. Consumul, dupa cei 8000 km, este 7,3 l/100.
    Reviziile se pot face la 15.000 de km, dar nu mai tarziu de un an. Nu sunt foarte sigur in ce priveste numarul de km pana la revizie, dar 15.000 este cel putin. In istoricul reviziilor nu am vazut sa se depaseasca valoarea asta.
    Oricum, peste trei saptamani voi face revizia B. Nu stiu ce inseamna, dar ma voi documenta si voi vedea si la service. Am sa incerc sa fac revizia la o reprezentanta MB, dar trebuie savad ce pret estimativ imi dau. E corect sa mergi la reprezentanta, pentru ca e cel mai probabil sa cunoasca bine fiecare model.

Comment

Asa este, are transmisia pe lant.
      Problemele trebuie sa fie asemanatoare motoarelor kompressor, pe care Mercedes le foloseste de ani buni.
      Te intereseaza manualul de utilizare sau manualul de intretinere?

Comment

Manual de utilizare gasesti prin cautare pe net. Tot acolo poti cauta manualul de reparatii din seria Heynes, dar eu nu am reusit sa gasesc. Mai caut si te tin la curent.

Comment

Salut, intervalul de schimb al uleiului iti recomand sa il faci la 10.000 de km in Romania.

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

Revizie

Salutare,

Multumesc pentru raspunsuri!

Am dus masina la Autoklass, i-au facut cei de acolo o constatare, mi-am facut programare si urmeaza sa o duc pentru revizie.
            Sunt multumit pana acum, chiar surprins in mod placut de motor, care este mult mai potent decat ma asteptam.

Da, as avea nevoie de manualul de utilizare in limba romana, pentru ca nu l-am gasit online [catalin.tronaru@gmail.com] daca ma poate ajuta cineva.

Am descoperit mufa de auxiliar a masinii in torpedou (mai nou)

Doream sa va intreb daca ati optat pentru alta dimensiune a jantelor, am vazut ca vine echipata standard cu R16 - 205/65/R15 si vroiam sa stiu daca ati optat pentru R17, R18 si care este diferenta in utilizare.

O sa va tin la curent cu detalii despre masina si eventual o sa postez si cateva poze cand o sa fie vremea mai buna!

Toate bune!

Comment

Manual de utilizare : http://www.mercedes-benz.ro/content/...lasaC_2010.pdf

Comment

Jantele mai mari pot sa duca la marirea consumului. Poate nu foarte mult, dar ce indica producatorul tine de proiectarea optima a autoturismului. Pentru jante mai mari exista echivalente la cauciucuri. Ai aici un link pentru teoria asta : http://www.automobile-catalog.com/ti...fficiency.html. Tot aici gasesti multe detalii pentru acest autovehicul.
                In alta ordine de idei: oferta intretinere service B pentru W204, 1.6 kompressor, la service Mercedes = 718 lei. Presupune ulei+filtru de ulei+filtru de polen cu carbon+filtru de aer+manopera. Cred ca e acceptabil. Nu stiu cat ar costa la altii, dar e de cercetat.

.

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF