Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Maneta schimbator W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vicvas20 View Post
    Rog pe cei care nu mai au ce face cu manetele pe care le-au inlocuit sa le dea la baiatu. Adresa email vicvas20@yahoo.com pt. detalii.
    Scuze dar nu a ramas de dat...
    L-am imbracat pe cel vechi in piele. O zi intreaga de munca si a rezultat ce se vede in poze
    Attached Files
    W203 - 2001

Comment

Originally posted by vicvas20 View Post
      Rog pe cei care nu mai au ce face cu manetele pe care le-au inlocuit sa le dea la baiatu. Adresa email vicvas20@yahoo.com pt. detalii.
      Ai pe careva care le reconditioneaza?
      Ti-as trimite una, poate doua pt reconditionat. Cat ii halatu'?

Comment

Da volanu', volanu', unde e volanu ?!!
        Pedro

Comment

Eu am patit acelasi lucru cu cea veche. Am cumparat una originala care m-a costat 620 lei. Pe cea veche am aratat-o unui coleg cu care pe miezul de fixare am facut una din lemn. Am dat-o jos pe cea cumparata si am pus maneta din lemn. Am sa pun niste poze. Cea imbracata in piele este departe de pretentiile Mercedes. Seamana putin cu ce ar face romanii pt. Logan. Eu am nevoie doar de miezul de ghidare-fixare pentru ca am imbunatatiri.

Comment

Am revenit cu ce am promis. Cum vi se pare? Vreau sa-mi fac una mai dichisita. Colegul meu este dispus sa mai presteze. Halatul este 250 ron.
            10122008036.jpg

10122008037.jpg

10122008039.jpg

10122008040.jpg
            Last edited by vicvas20; 12-11-2008, 10:17 AM.

Comment

Faina tare a iesit. Dar eu as fi optat pt a imbraca aceeasi piesa cu piele, dar nu total, ci acolo unde era cauciuc si sa pun tot chestia aia din plastic ce arata vitezele.
              La tine e facuta din lemn cu metal si apoi lacuita?
              Oricum a iesit super-bine, cel putzin decat 620 ron pt una noua..........

Comment

Daca gasesc sistemul de prindere vreau sa-mi fac una tot din lemn cu partea metalica din inox cu vitezele facute la pantograf si jos un inel tot din inox.
                Last edited by vicvas20; 12-11-2008, 21:27 PM.

Comment

Piele

Colegul Florio de pe aici si-a imbracat ,,maciulia,, de la schimbatorul de viteze in piele la un domn pe care i l-am recomandat. A durat max. 2 ore reparatia si a costat 30 de euro am impresia. Rezultat EXCELENT. Daca doriti, dati mesaj si va trimit nr. de tel. al respectivei persoane.
                  Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

o nuca de avantgarde a imbracat cineva?

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF