Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor, detalii jante aliaj ,informatii ET

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by monceadoru View Post
    ...Pun ceva poze cu haionul.

Mersi... Parca a mai crescut fata de W202 (cum am eu)...

Imi place ca are sine pe care se "plimba" jaluzeaua dar parca la W202 e mai eleganta solutia spatiilor laterale de depozitare (care sunt acoperite, nu cu plasa ca aici, dar poate asa e mai accesibil dar totusi, parca prea "la vedere").

Bafta la alesul jantelor!
    Last edited by dan500se; 01-31-2015, 22:08 PM.
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Stii cumva daca imi trebuie si prezoane ptr aliaj sau se potrivesc cele de la tabla?

Comment

Stii cumva daca imi trebuie si prezoane ptr aliaj sau se potrivesc cele de la tabla?

Mai mult ca sigur nu se potrivesc.

Aici se prezinta toate prezoanele pentru W203:

Body & Seals auto parts for Mercedes-Benz C-Class (2001-2007) W203: Wheel Spacers, H&R TRAK+ Wheel Spacers, & more... and other parts related to Wheels & Related

...
        Last edited by dan500se; 01-31-2015, 22:24 PM.

Comment

Multumesc.Atunci incepe distractia

Comment

Multumesc.Atunci incepe distractia
            Eu am dat 150 de lei pe 20 de prezoane (SH) cand mi-am luat jantele mele de aliaj... Aveam un set de prezoane pentru jante de aliaj acasa de la jantele de pe W126 (AMG Penta) dar nu au fost suficient de lungi pentru modelul de janta cumparat de mine si a trebuit sa caut un set! Deci, poti sa socotesti 150-200 de lei pentru prezoane, dar poate faci un "biznis" si iei prezoanele la combinatie sau bonus cand/de unde cumperi jantele!

Comment

Salutare din nou!In cele din urma am gasit un model de jante care sunt pe gustul meu , dar as vrea sa stiu daca voi intampina probleme la montare deoarece sunt in 2 dimensiuni.Nu as vrea sa risc sa ma trezesc ca freaca pe undeva prin aripi sau telescoape.Va rog sa imi spuneti daca ET-ul este potrivit , mai ales pentru puntea spate.Jantele au fost pe un SLK din 2008.Specificatiile jantelor le postez mai jos:
              - 2 Buc Fata --
              Latime janta – 7J
              Diametru – R16 inch
              Offset – ET34
              Prindere prezoane – 5 x 112

-- 2 Buc Spate --
              Latime janta – 8J
              Diametru – R16 inch
              Offset – ET30
              Prindere prezoane – 5 x 112

Mentionez inca o data , masina mea este un C Klass W203 T Modell.
              Va multumesc.
              Last edited by monceadoru; 08-13-2015, 22:07 PM.

Comment

Jantele din spate sunt mai late (8J>7J), si ies mai in afara. ET 30 scoate catre exterior planul median vertical al jantei, iar ET 34 il aduce catre interior. In mod normal la W204 avem:16x7,5JxET45. Adica, din ET45 intelegem ca MB a proiectat acest plan median mai catre interior fata de valorile pe care le-ai gasit tu. Daca te uiti pe site-uri specializate in vanzare de jante (ex.:reifen.com), la o cautare pt W204 ti se vor indica dimensiuni echivalente. E bine sa te incadrezi in recomandarile acelea.

Comment

Multumesc adigeorgescu ,
                  Am studiat putin site-ul pus la dispozitie , este foarte interesant.Am citit ce ai scris , am inteles care este dimesiunea normala la W204 . Pe site apar dimensiuni intre 6,5-7-7,5 , dar acest lucru simbolizeza latimea jantei ... cu siguranta ma pot incadra in aceasta plaja.
                  Daca in mod normal la W204 avem:16x7,5JxET45 , atunci la W203 care este dimensiunea normala , sau cel putin intre cat si cat trebuie sa fie ET-ul?Defapt eu aici am neclaritati , sa nu iasa prea mult janta in exterior si sa nu frece in aripa masinii....M-am gandit sa caut un ET intre 34 si 37.Oare este corect?
                  Multumesc.

Comment

ET 34 parca la w203 .Cumpara o janta cu ET mic (gen 20) nu o sa iti atinga cu 17'.

Comment

Aici este un link, deosebit din punctul meu de vedere: http://www.automobile-catalog.com/ma...w204/2009.html
                      Accesarea va va conduce posibilitatea studierii detaliate a modelului vostru, inclusiv detalii despre jante(ex. http://www.automobile-catalog.com/wh...benz/w204.html). Linkul derivat este pentru W204, dar pagina va conduce catre orice model in piata. Enjoy!

Comment

Aici este pentru W203, phase I 2000 - 2004: http://www.automobile-catalog.com/wh...enz/w-203.html.

Comment

Salut din nou.
                          In cele urma am achizitionat un set de jante originale W203.Am fost azi in piata de masini si spre norocul meu am gasit exact ceea ce aveam nevoie.Jante Mercedes W203, dimensiuni :
                          Fata: 205/55/16 , 7J 5X112 ET 31 cod Mercedes A203.....
                          Spate: 225/50/16 , 7J 5X112 ET 32 cod Mercedes A203.....
                          Setul complet de jante+anvelope+capacele ornament jante+prezoane a fost 1000 Lei.
                          Atasez si pozele cu ele montate deja pe masina.
                          Va multumesc tuturor pentru informatiile utile si prezise care le-am aflat si m-ati ajutat in alegerea jentilor corespunzatoare.
                          Toate cele bune.
                          Attached Files

Comment

Nu cred ca e ok cu 2 dimensiuni cum ai tu(ori 205/55 sa 225/50 toate 4)!

Comment

Salut.
                              Sper sa nu fie probleme,am timp la dispozitie aprox 1 luna ,pana vine sezonul de iarna,sa imi dau seama cum e cu 2 dimensiuni.
                              Oricum anvelopele de pe spate ,cele de 225 sunt putin mai uzate si ma gandesc ca in primavara sa le schimb.Atunci probabil voi pune 205/55.
                              Mersi de sfat.

Comment

Arata mult mai frumos masina cu 225 (cat j are jante ,ar trebui 7.5 ca la 7 am eu si am putin tangaj) dar trage si mai greu plus ca simti in volan mult mai rau toate denivelarile din carosabil.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF