Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor, detalii jante aliaj ,informatii ET

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor, detalii jante aliaj ,informatii ET

Salutare tuturor de pe acest forum.
    Din toamna anului trecut sunt posesorul unui Mercedes W203 C200 CDI T Modell , an fabricatie 2005.Masina am cumparat-o cu jante de tabla pe 16.Odata cu venirea iernii , pe aceste jante am montat anvelope de iarna.Dupa trecerea iernii , vreau sa cumpar jante de aliaj pe 16, dar problema cea mai mare este ca nu stiu ce ET trebuie sa aiba.Mentionez ca vreau jante originale Mercedes (nu vreau sa stric farmecul unui MB ) si am gasit pe net tot felul de oferte....Va rog foarte mult ,daca stiti , care este ET-ul corespunzator ptr o janta originala de aliaj pe 16 si eventual daca trebuie sa cumpar si prezoane ptr aliaj.
    va multumesc.
    Last edited by monceadoru; 01-28-2015, 22:49 PM.

Eu asa ceva am pe a mea (de w211 avantgarde nonfl)si sunt foarte multumit ,doar daca vrei cauciucuri mai late de 225 nu prea merg (da tangaj).
    Attached Files

Comment

Multumesc ptr raspuns.Este frumos modelul de janta , stii cumva ce ET au jentile?Nu vreau sa am probleme de gen huruit,frecare in aripa sau altceva.....Anvelopele vor fi 205/55/16 , dar nu stiu ce ET au jentile originale MB.
      Multumesc.

Comment

Aceasta este masina...
        Attached Files

Comment

Vezi ce ET scrie acum pe jantele tale de tabla si ia-ti unele cu ET-ul identic sau foarte apropiat! Asa e cel mai simplu! Ma gandesc ca ai undeva intre 35-37...

Btw... Arata bine masina! Pune o poza si cu haionul deschis
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

L.E. Astea ar fi jantele pentru masina ta:

Parameters and dimensions of wheel rims fitting Mercedes-Benz C-Class Sedan W203 phase-II RWD (2WD) (2004-2007) cars. Check wheel offset ET, bolt pattern, hub center bore and possible rim width and diameter.

...ET30, ET35 si ET37 (pentru jantele de tabla).

Comment

Multumesc foarte mult ptr detalii, ma voi uita la janta de tabla ce ET are , dar reiese destul de clar din site-ul trimis de tine ca ET-ul potrivit ar fi 37.Iti multumesc ptr informatii si in cel mai scurt timp incerc sa postez o poza in care haionul este deschis

Comment

Da, asa este ET37 pentru jantele de tabla de 16". Pentru cele de aliaj de 16" recomanda ET30. Bineinteles, se pot pune si alte jante, cu alt ET, nu e neaparat sa fie 30 sau 37, dar orientativ, ar trebui sa fie in aceasta plaja...

Comment

Multumesc,oricum voi alege doar jante originale Mercedes ,model de C Klass ca sa fie totul in regula.Mai am ceva timp la dispozitie pana "ma incalt" cu anvelope de vara.Este primul meu Mercedes , asa ca sunt convins ca mai am multe de desoperit despre acest brend avand in vedere ca m-am dat jos dintr-un Focus hatchback.

Comment

Pana la urma, daca ET este mai mare, ecartamentul este mai mare? Sau invers?

Comment

Alea din poza le am de 4 ani(asa am luat masina) nu ating nu au nicio problema si cauciucurile sunt 205.55/16 91V.Sunt w203 cu roti pe 17' de fabrica si nu au probleme sa atinga.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                        Alea din poza le am de 4 ani(asa am luat masina) nu ating nu au nicio problema si cauciucurile sunt 205.55/16 91V.Sunt w203 cu roti pe 17' de fabrica si nu au probleme sa atinga.
                        Nu contest acest lucru , ca nu se potrivesc sau ceva de genu acesta.Vreau doar sa fac lucrurile ca la carte , sa pun ceea ce trebuie pe masina.Am vazut nenumarate anunturi pe net cu jante de Mercedes C Class pe 16 si aveau ET diferit.De ex am vazut jante care merg pe C , E,S etc, si aveau ET43.De aceea sunt putin confuz.
                        Apropo,ti-am admirat masina din topicul care l-ai deschis ptr prezentare.Cam multe probleme la articulatii , dar na este o masina grea si piesele nu mai sunt ce erau odata.De dragul discutiei,dupa ce am luat masina am schimbat si eu un brat si un pivot.Ma gandesc sa ii fac si eu o prezentare...
                        Multzam!

Comment

Originally posted by vladmarcu View Post
                          Pana la urma, daca ET este mai mare, ecartamentul este mai mare? Sau invers?

Salutare...

Aici poti afla mai multe despre jante, adica despre ET si J...

Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                          W123 280CE
                          W126 500SEC
                          W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Originally posted by monceadoru View Post
                            ...Vreau doar sa fac lucrurile ca la carte , sa pun ceea ce trebuie pe masina...!
                            Pune jante originale pe 16"! Si anvelopele sunt mai ieftine, si rulajul e mai confortabil! Nu contest aspectul mai "cool" a jantelor cu diametru mai mare dar nu cred ca este cazul in situatia de fata! (Ca o paranteza, saptamana trecuta puteam sa iau un set de jante AMG twin spoke pe 19" la pachet cu alte piese, le scoteam la 200 de euro la combinatie, dar am refuzat "afacerea" desi pretul era tentant, eu efectiv nu sunt adeptul de jante supradimensionate pe C Klasse, cu atat mai mult pe cea ce o detin eu, W202)

Comment

Multumesc ptr sfat, cu siguranta voi pune jante originale Mercedes 16" , mai ales ca acest brand are o intreaba istorie in spate , deci clar il voi respecta.Chiar acesta este motivul ptr care am vrut sa stiu ET-ul jantelor , sa fie treaba buna.Apropo de jante...am un prieten care undeva prin 2009 si-a luat un C klass ( cred W204 , e mai nou ca al meu ) din anul 2007 si a "trantit" pe el jante de Audi , iar capacele ornamentale din mijloc le-a imbracat in folie carbon.Masina e beton , dar cu jentile alea .... chiar e tziganie.Si numai acum si-a dat si el seama ca totusi nu sunt OK ptr Mercedes si ca totusi le-ar schimba.Dar asta e , fiecare cu damblaua lui.
                              Pun ceva poze cu haionul.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF