Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Acumulator w202 1.8 ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Adica nu stii rata de incarcare a unui acumulator. Daca tot nu ai incarcat un acumulator (dupa postare), multumesc pentru atac.

    Comment


    • #17
      Nu vreau sa ma cert cu tine.Raspund acum pt toti care vor sa ia o decizie in legatura cu accumulatorul lor.
      1.Daca pe masina aveti alternator de 90A, puneti cel mult un acumulator de 80Ah(recomandat 74/75Ah);
      2.Daca aveti alternator de 115/120A, puneti acumulator de 100Ah;

      Cand nu ai ce face acasa si te plictisesti, ia doi acumulatori (unul de 100 si unul de 75) si vezi cate porniri scurte poate face.Dupa ce ajung la tensiunea minima de nu o sa mai poata invartii motorul, lasale vre-o ora deconectate si apoi punele iara la proba si vezi cu care poti sa pornesti masina.Pune un bec pe ele si consumale de tot.Punele la incarcat cate 2 ora si apoi probeaza-le sa vezi cate porniri duc.
      Dupa ce faci treburile astea, ai sa ajungi la concluzia ca am fost si sunt destul de dobitoc sa fac experimente care nici prin cap nu iti trec.
      Legat de acumulatori, am inlocuit si reparat surse in comutatie la sisteme de securitate.
      Nu ma judeca ca ma doare-n cot.

      Comment


      • #18
        S-a mai discutat garla pe AICI problema. Pentru ca nu este timp si chef de cautari, reamintesc:
        - un acumulator se incarca cu un curent de MAXUMUM 10% din capacitatea sa;
        Premiza: dorim sa schimbam acumulatorul, pastram alternatorul;
        - Capacitatea alternatorului nu are nici un rol aici;
        - Doar o parte care trece prin redresor, proiectat sa faca asta - data de baza pentru a aprecia ce capacitate sa alegi pentru acumulator si la ce anume sa te astepti - timp de reancarcare dupa fiecare pornire = constant;
        - Concluzie:
        - 90A => 9A pentru incarcare - conform redresor masina ;
        - 100A => 10A necesar, 9 A oferit de redresor; => timp de reancarcare mai mare cu 11.11%.
        Care se va incarca mai rapid? Cel de 90 sau cel de 100?

        Comment


        • #19
          Adica la un alternator trebie sa aiba rezervat si 10% pt consumatori.Exemplu:alternator de 90A=acumulator de 75/80Ah+10A consumatori(faruri,casetofon etc).Acuma intelegi ce inseamna?

          Comment


          • #20
            Iar esti off topic.
            Cred ca nu stii sa citesti! Nu-i bre in franceza! In aia ...
            Last edited by epurare_coco; 11-27-2012, 18:41 PM.

            Comment


            • #21
              Pentru Iulian_Ban. Cred ca cel mai simplu lucru in legatura cu marimea acumulatorului este studierea manualului de utilizare al autoturismului.Avand in vedere ca masina dvs. este pe benzina nu trebuie sa va faceti griji prea mari in ceea ce priveste curentul debitat de alternator, timp de incarcare,curent de debitare in momentul pornirii etc.Principala problema ar fi marca bateriei.In general se pare ca bateriile uscate sau cele cu gel ar fi cele mai trainice.

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF