Nu cred ca este cea mai buna maniera de a cere ajutor. Nu poruncind vei obtine informatii. Daca nu intelegi ceea ce se scrie acolo in acele pagini de care tot pomenesti, asta e, imi pare rau. Nu-ti vei distruge motorul folosind ulei "aprobat". Il poti cumpara si schimba eventual de la/la un service de reprezentanta oficiala acreditat, pentru ca in caz ca vei avea vreo problema din pricina uleiului sa poti cere o expertiza tehnica autorizata dand in judecata compania Daimler Benz, si daca vei castiga procesul vei fi despagubit.
Sorry, asa cum am mai spus, nu am timp sa initiez pe toti cei care dupa ce ca nu ma respecta, bat din picior nervosi ca nu sunt "serviti prompt". Chiar nu-mi amintesc sa am vreo obligatie fata de tine in acest sens. De mine nu s-a ocupat nimeni sa imi ofere "cu lingurita" informatiile.
Si mai consider ca nu ai dreptul moral sa te exprimi asa despre cei "care si-ar fi dedicat intreaga viata studiului uleiurilor". "Cu exceptia mea"...s.a.m.d.
Iti imaginezi ca grosolaniilor de genul asta le voi raspunde cu mare amabilitate?!?!?!?!?!?!
Vazand ca sunt dezavuati de un Gigel ignorant si frustrat(tocmai de chestia asta) de la rominica "inventatorii" cu pricina s-au sinucis in grup asa ca productia a incetat. Deci, te poti calma si deschide o bere. 
Keep walking!
Sorry, asa cum am mai spus, nu am timp sa initiez pe toti cei care dupa ce ca nu ma respecta, bat din picior nervosi ca nu sunt "serviti prompt". Chiar nu-mi amintesc sa am vreo obligatie fata de tine in acest sens. De mine nu s-a ocupat nimeni sa imi ofere "cu lingurita" informatiile.
Si mai consider ca nu ai dreptul moral sa te exprimi asa despre cei "care si-ar fi dedicat intreaga viata studiului uleiurilor". "Cu exceptia mea"...s.a.m.d.
Iti imaginezi ca grosolaniilor de genul asta le voi raspunde cu mare amabilitate?!?!?!?!?!?!
În calitatea mea de simplu membru al acestui forum, te invit să ne spui mai multe AICI despre acel ulei revoluţionar şi asta până nu mor inventatorii în vreun "accident" şi încetează producţia.

Keep walking!
Comment