Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consumă mult C200 CDI (W203, 2001)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    salut, am revenit am schimbat 2 injectoare (cele vechi aveau cod a 611 070 08 87 iar pe masina trebuia sa fie a 611 070 06 87)si le-am inlocuit cu 2 exact codul care aveau nevoie.Masina pare sa se fii schimbat si mersul ei si consumul a mai scazut ,acuma sa vedem de aici incolo...cum se comporta.
    p.s. am pus jante pe 15" e mai bine.salut

    Comment


    • #17
      Salut! A mea, C200 CDI 2001 nu consuma mai mult de 9% in oras chiar daca schimb peste 4000. De ce aproape toti spun ca daca schimbi la 3000 e prea mult pentru un diesel cand el acolo se simte cel mai bine, nu ai probleme nici cu egr-ul, nici cu turbina?! In afara consumul nu depaseste 6%. Cred ca daca as schimba la 2000 as infunda-o de tot...

      Comment


      • #18
        In cazul acestui motor, cuplul maxim (250 Nm) este produs intre 1400 rpm si 2600 rpm. Operarea motorului trebuie sa aiba loc in acest interval pentru eficienta maxima. La motorul meu, cuplul maxim (340 Nm) este disponibil intre 1800 si 2600 rpm, iar eu schimb mereu la 2600, iar turatia se aseaza la 1800 in urmatoarea treapta (bravo cutia automata mercedes). Daca o lasi pe D, consumul poate fi o idee mai mic, insa mersul devine comparabil cu al unui autobuz Citaro.

        Comment


        • #19
          Originally posted by fane_satar View Post
          Salut! A mea, C200 CDI 2001 nu consuma mai mult de 9% in oras chiar daca schimb peste 4000.
          Cuplul motorului tau este intre 1400-2600 rpm.Tu schimbi la peste 4000?Mai trage masina la turatia aia?

          sigpic

          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

          Comment


          • #20
            Da de ce sa nu traga? Ba mai mult cand am vrut sa curat egr-ul la service nu aveam pic de funingine acolo...

            Comment


            • #21
              Originally posted by fane_satar View Post
              Da de ce sa nu traga? Ba mai mult cand am vrut sa curat egr-ul la service nu aveam pic de funingine acolo...
              Ma gandeam ca e diferenta mare de la 2600 pana la 4000.Ma gandeam ca se plafoneaza deja la 4000.

              sigpic

              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

              Comment


              • #22
                La mine cu un W202 motor de 2200, cu 5 persoane in masina si bagaje ful, la un drum de germania de la plin la plin si mers constant pe autostrada cu 130-140 km/h a iesit 6,5 la suta de kilometri.
                Parerea mea ca nu e mult avand in vedere ca am doar 5 viteze.
                Un W203 nu cred ca ar trebui sa consume mai mult.
                Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

                Comment


                • #23
                  De vreo luna de zile ma plimb cu un C220 din 2003, 116 cai, automata. Consumul in oras, pe distante scurte, cu clima pornita non-stop, este intre 8,5 si 9 la suta. De-a dreptul exceptional pt o masina cu 252.000 de km, si nici o revizie de 2 ani!!! Cu masina din semnatura nu am scos niciodata sub 12,5 in acelasi regim de condus.

                  Comment


                  • #24
                    Trage bineinteles, intrucat la 4200 rpm, motorul inca produce 196 Nm cuplu ( 116 cai ). Pe intervalul 2600 - 4200, are loc o scadere a cuplului de 21,6 % ( de la 250 la 196 ), deci nu foarte perceptibila. Abia in zona rosie, peste 4600 cuplul (randamentul) coboara vertiginos si motorul devine perceptibil ineficient.

                    Comment


                    • #25
                      salutari! hop si eu cu parerea
                      asa deci... la al meu C200cdi, ala micu' de 2.148cc, 75kw.. cu 6 viteze, etc, am asa:
                      merg sub 2000 ture prin oras lejer, dar am momente cand turez la 2500 - 3000, asa cum din cand in cand e bine pentru motor sa aditivezi motorina; odata pe A1 parca.. am setat pilotul la 139 fix(dupa GPS) in viteza 4 - 5 ca sa obtin 4000ture... etc
                      in aceste conditii, consuma 8.1 - 9 in oras (cu clima in 70% din timp) si cel mai mic 4.3 afara - mers corect, cu a 6-a 2000 - 2500ture - dar cum mers corect in majoritatea cazurilor traducem prin 110 - 120 in coditii de DN, ajung la 4.7 minim - 5.5

                      Comment


                      • #26
                        Salut,

                        Sunt si eu un fericit posesor de w203 c200 CDI din 2002.Surpriza placuta vine de la consum:6.5% in oras si 4.2-4.5% in afara.De obicei schimb treptele undeva intre 2500 si 3000 rpm,dar nu ma infing in acceleratie.Apas calm si astept sa urce frumos pana peste 2500.Am incercat sa conduc si mai subturat adica sa schimb undeva la 2000 , dar la mine creste consumul atat uban cat si extraurban daca folosesc acest stil de mers.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by E200CDI View Post
                          Trage bineinteles, intrucat la 4200 rpm, motorul inca produce 196 Nm cuplu ( 116 cai ). Pe intervalul 2600 - 4200, are loc o scadere a cuplului de 21,6 % ( de la 250 la 196 ), deci nu foarte perceptibila. Abia in zona rosie, peste 4600 cuplul (randamentul) coboara vertiginos si motorul devine perceptibil ineficient.
                          FANTASTISCH unul care stie calcula cuplul din putere si turatie.
                          Pentru un mers econom trebuie accelerat repede la o viteza rezonabila 70-130, folosind turatie mare, iar pentru viteza constanta, doar - o turatie mica. Accelerand, cum zicea si ender, nu in full-booost.
                          BENZ G, altceva ce ?

                          Comment


                          • #28
                            nu tia aparut pe Bord "Check Engine"?
                            Mercedes Power!

                            Comment


                            • #29
                              Consumul mare e din cauza marimii anvelopelor,masina iese din fabrica cu anvelope de 195/65/15,u avand anvelope de 225 ai frecare in plus de 3 cm pe fiecare roata deci e normal sa ai consumul mult mai mare fata de cat spune producatorul.

                              1. Majuscule si
                              2. Ce-i "u"? Forumul nu-i messenger.
                              Last edited by cutaresku; 09-29-2012, 21:26 PM.

                              Comment


                              • #30
                                Consumul la 225-245/17 fata de 195/15 este cu maxim 0,5% in plus.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF