Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Micsorarea consumul de combustibil w202 C180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Undeva la 300 grame la 10000 km, poate nici atat.
    Hai sa lamurim o problema : motorul este uns de ulei ! Nu de GPL si nici de benzina ! Daca motorul consuma ulei pe benzina, va consuma la fel si pe GPL !
    O alta "perla" este cea cu "arderea uscata" ! Eu nu am auzit inca de ardere "umeda" ! Sunt de acord ca amestecul aer/benzina este diferit de cel aer/GPL dar asta nu afecteaza nici arderea si nici ungerea !
    Exista in programele de piese ... chiar pentru acest model, bujii cu specificatie GPL !
    Oricum exista si instalatii cu injectia GPL-ului in stare lichida, asa ca teoria cu uscat-umed pica.
    Probabil bujiile speciale pentru GPL sunt gandite pentru un amestec cu o rezistenta la strapungere ceva mai mica dar cu o rezistenta mai mare la temperaturi inalte...nu sunt sigur dar luni chiar ma voi documenta la serviciu.
    Eu nici macar nu i-am schimbat bujiile, probabil vor urma si ele cu urmatorul schimb de ulei. Inca nu m-am decis de care sa-i pun..probabil voi merge pe Behr sau Denso...oricum am de unde alege !

Bafta !

P.S. Am avut ocazia sa vad multe instalatii GPL montate de prietenul meu, dar cateva pe cateva masini mai aparte : Honda Ridgeline, Jeep Grand Cherokee, Subaru Outback...sau Forester(nu mai retin exact) si multe altele. Sa vedeti acolo "spectacol" si opere de arta !
    Last edited by AndreiS; 02-05-2011, 22:42 PM.

Comment

[QUOTE=marele_alb;175051]Puneti-va domnilor benzinari GPL pe masina, faceti-va niste cunostinte printre soferii de Autospeciale GPL, si umblati moca.

E cea mai buna economie Va spun din surse sigure

O seara faina ![/QUOT
      Sunt de acord cu ce ai spus, vor mercedes dar sa mearga degeaba. mai ieftin este mersul pe jos,

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF