If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W203 sau BMW E46 320 150 hp
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
Salutare tuturor , va rog sa ma ajutati in luarea unei decizii , nu stiu ce sa aleg intre un BMW E46 150hp si un Mercedes w203 CDI (C200 sau C220 au aceasi motorizare,nu?).
Pentru mine, Bmw daca iti place un pic de sportivitate, Mercedes daca nu-ti pasa de sportivitate si comfortul e pe primul loc.
W203 sunt niste masini foarte reusite, vorba cuiva "tine cu casa".
De E46 am auzit cateva probleme legate de turbina si de acea fulie de la vibrochen, dar cred ca sunt cazuri si cazuri. Spune si tu mai multe despre stilul tau de condus, unde o sa faci cei mai multi km (oras/afara) si cred ca vei primi mai multe raspunsuri
Dupa multe discutii intre prieteni, concluzia e in felul urmator: Daca ai bani pe piese atunci BMW, daca nu ai atunci Mercedes.
Dar trebuie de luat in calcul ca niciodata nu va merge asa un Mercedes decat un BMW asta e clar. (ma refer la acelasi tip de motorizare).
Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995
Dupa multe discutii intre prieteni, concluzia e in felul urmator: Daca ai bani pe piese atunci BMW, daca nu ai atunci Mercedes.
Dar trebuie de luat in calcul ca niciodata nu va merge asa un Mercedes decat un BMW asta e clar. (ma refer la acelasi tip de motorizare).
BMW merge mai bine.
Eu am Mercedes, dar am fost cu BMW.
Mercedesul este varza la sprint fata de BMW, de aceea urmatoarea mea masina care va fii cat de curand a fi BMW!
Apoi puteti voi povesti baliverne si basme cat doriti.
Este adevarat ca un Mercedes este mai "greoi" la plecarea dupa loc decat un BMW , dar nu cred ca il cumperi pentru concursuri sau sa faci drag-uri cu el , am mers si cu E46 dar nu se compara nici pe departe la comfort si la eleganta cu un W203 (acestea sunt in discutie).
Pe de alta parte un w203 este usor de intretinut ,este o masina reusita, masina care cade greu daca stii sa o exploatezi cum trebuie...
Eu merg pe w203 nu ca sunt fan Mercedes, sau ca am Mercedes departe de ideea asta dar nu se compara un E46 cu w203.
Alegerea iti apartine , cel mai bine este sa probezi aceste doua modele daca ai prieteni sau cunostinte cu aceste modele si sa vezi cum te simti in fiecare...
Am sa merg in Germania si am sa vad acolo ce iau, nu am de la cine sa iau Mercedes sa-l probez, in schimb BMW a avut fratele meu si stiu cum merge dar Mercedesul e mai luxos ,totusi am 29 de ani si sunt un tip sportiv de aceea ma gandesc ca mi se potriveste mai bine BMW-ul
Apropo merg foarte mult in oras si de aceea vreau cutie automata oricum s-ar numi masina.
Last edited by mircea600sel; 09-27-2010, 21:02 PM.
Ia-ti una din asta, si rupi gura BMW urilor...
Daca optezi pentru BMW, eu mi-as lua seria 5, E39, 523i, motor 2500cmc, 6 clindri, benzina, are mult mai multe obtiuni decat seria 3 si e mai vanos, la acelasi pret sau mai mic.
Va inselati amarnic,daca vrei sportivitate cauta un C200 Kompressor,nu ai sa vezi la bmw motor 2000 benzina 163 Cp,motorul de 2.0 la BMW este de 2.2 si taxele cresc si are decat 170 CP...Iti spun din propria experienta,m-am ocupat de masini,am avut 8 bmw-uri si 3 mercedesuri....de la 523i,525 TDS,525i,530D si steptronic si manual....nu se compara cu C200 Kompressor nici la plecare de pe loc nici in mers...cu 530-ul 3000cmc cu 193 CP deabia urca la 245 Km/h cu c200 kmp urca fara probleme la 250 cu proba deci alege singur dar o sa ajungi la parerea mea...bmw-ul sta mai bine la stabilitate si atat
Este adevarat ca un Mercedes este mai "greoi" la plecarea dupa loc decat un BMW , dar nu cred ca il cumperi pentru concursuri sau sa faci drag-uri cu el , am mers si cu E46 dar nu se compara nici pe departe la comfort si la eleganta cu un W203 (acestea sunt in discutie).
Pe de alta parte un w203 este usor de intretinut ,este o masina reusita, masina care cade greu daca stii sa o exploatezi cum trebuie...
Eu merg pe w203 nu ca sunt fan Mercedes, sau ca am Mercedes departe de ideea asta dar nu se compara un E46 cu w203.
Alegerea iti apartine , cel mai bine este sa probezi aceste doua modele daca ai prieteni sau cunostinte cu aceste modele si sa vezi cum te simti in fiecare...
Am sa merg in Germania si am sa vad acolo ce iau, nu am de la cine sa iau Mercedes sa-l probez, in schimb BMW a avut fratele meu si stiu cum merge dar Mercedesul e mai luxos ,totusi am 29 de ani si sunt un tip sportiv de aceea ma gandesc ca mi se potriveste mai bine BMW-ul
Apropo merg foarte mult in oras si de aceea vreau cutie automata oricum s-ar numi masina.
BMW merge mai bine.
Eu am Mercedes, dar am fost cu BMW.
Mercedesul este varza la sprint fata de BMW, de aceea urmatoarea mea masina care va fii cat de curand a fi BMW!
Apoi puteti voi povesti baliverne si basme cat doriti.
Daca vrei sportivitate nu-ti lua diesel,benzina e la putere...AMG-urile au Kompressoare dar cu motoare mari de 6.3; 6.5...c200 kmp w203 este o masina super,motor mic sub 2000 deci taxe mici si cai multi,nu mai zic ca daca ii pui un chip urca la 190 CP
On topic,
Motorul de 2 litri de 150 cp de la BMW e chiar reusit, pentru un diesel are performante foarte mari , chiar comparabile cu kompressor-ul de 2 litri.
Un E 46 de 2 litri , 150 cp, 330 Nm la 2000 rot/min se comporta chiar foarte sportiv, personal imi place foarte mult cat de usor poti face depasiri in urcare chiar la viteza mare.
Totusi e un motor diesel de 4 cilindri cu sunetul si vibratiile specifice. E cel mai nearmonic si zgomotos motor....ceea ce se rasfrange si asupra masinii pe ansamblu, isi pierde toata eleganta,... ma rog cata eleganta poate avea un E46. Totusi raportul consum /performante este imbatabil. Mai raman intretinerea si reparatiile, totusi costisitoare...Acuma depinde si cum ti-e norocul fiindca nu pica chiar toate ca mustele cum spun multi zvonaci...
Mercedes-ul are alternativa diesel OM.611 tot de 4 cilindri, dar cu taxe putin mai mari , fiind peste 2000 cmc.
Dupa parerea mea, C200 kompressor benzina W203 e mult mai elegant, e si sportiv, si in cele din urma mai fiabil, avand si compresorului mecanic, insa e si gurmand, in oras consuma destul de mult. Am condus w203 180 kompressor combi de 143 cp si pot spune ca se misca chiar bine...deci motorul de 2 litri trebuie sa fie si mai sprinten.
Ar fi totusi si motoare diesel mai echilibrate , cum e cel de pe BMW E39 de 2,5 litri de 6 cilindri 163 cp cu sunet mai frumos si vibratii reduse ...insa nu a fost pe E46 niciodata. Ar fi si acceptabil la taxe, dar trebuie sa te orientezi spre seria 5. La Mercedes printre generatii mai noi nu gasesti nici un motor cu 5 sau 6 cilindri diesel pana in 2,6 litri, doar la w124 si c-class mai vechi sunt cele de 5 cilindri.
Intrii pe autovit.ro,gasesti masinile care le vrei..mergi si te dai cu ele..apoi iei o hotarare.
Pe un forum Mercedes normal ca toata lumea iti va zice sa iei steluta...
Depinde ce fel de om esti,ce spirit ai,cum conduci,cat conduci..etc.
1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Un raspuns sincer dat de "mezzo".
Testeaza tu cele doua marci si modele alese de tine pe urma vei decide singur care iti place cel mai mult.
Acuma sincer vorbind indiferent ca e vorba de Mercedes sau alta marca, la noi in tara conteaza foarte mult puterea la un motor, pentru so=implul fapt ca nu avem autostrazi ca sin alte tari din vest.
Luati numa un simplu calcul cate ore faci de la Oradea pana la Bucuresti si mai ales daca ai o masina puturoasa, nici nu mai vorbim.
Bafta la alegere.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment