Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Zgomot motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Zgomot motor

  Salutare. De ceva timp am un zgomot enervant de la motor. Am fost la doi mecanici pana acum și nici unul nu a reușit sa îmi spună ce se aude. Dau cu presupusul la fel ca și mine ca ar fi lanțul sau culbutori, sau cuzineți, și ca ar trebui sa desfacă ca să vadă mai exact.
  Dacă stau cu mașina pe loc în parcare și turez motorul în gol, pe N sau P nu se aude.
  Când accelerez în sarcina sa demarez, în timp ce turația urca, la fel nu se aude nimic, sau se aude foarte puțin ceva.
  Când merg cu o turație constanta indiferent ca e 1500 sau 2000 sau mai mare apare zgomotul, iar când iau piciorul de pe accelerație se aude și mai tare. Ritmul tacanitului este legat de turația motorului, dar intensitatea lui este aceeași indiferent de turație.
  În rest nu am alte simptome, trage bine mașina, kick down pana la 4200 de ture, 170 km/h pe autostrada, trage cam de toți căluții, și nu am nici o eroare în bord.
  Poate fi ceva pe la evacuare doar...?
  Mașina este un w245 B200 cdi automata, cu 238000 de km.
  ​​​​​
  Eu am cumpărat mașina cu 230. 000 anul trecut, și am găsit în portbagaj o sticla de ulei Castro 5w40.
  Eu am făcut schimbul și am pus 5w30. Cu acest ulei am făcut 7000 de km și nu a consumat deloc.
  Am înregistrat sunet și am lăsat un link, poate s-a mai întâlnit cineva cu aceasta problema.
  Multumesc anticipat
  A file is available for download and streaming via UploadNow by following this link

 • #2
  Azi am filmat motorul în parcare și cum spuneam nu pare sa se audă acel zgomot. Vibrează puțin motorul dar nu cred ca este anormal ținând cont de vârsta mașinii. Va las filmulețul. Mulțumesc.
   

  Comment


  • #3
   Salutare. Revin cu rezolvarea problemei poate ajuta pe cineva pe viitor.
   Carcasa filtrului de aer este prinsa deasupra motorului prin niște bucșe de cauciuc dur, prin care trec șuruburile de prindere. Doua dintre acestea erau distruse(inexistente) iar la vibrații carcasa filtrului bătea în în motor. Le am schimbat pe toate(16 lei bucata)
   Un mecanic îmi spunea ca bat cuzineții de biela... Încă puțin și se apuca de demontat motorul

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF