Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Engine oil level. Reduce oil level error

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Engine oil level. Reduce oil level error

Salutare,am un B200 din 2007 si am primit mai de mult aceasta eroare.Am facut schimbul de ulei acum 2-3 luni iar cantitatea de ulei era mai mare,nu facea spuma,totul a mers ok, nu a mai aparut aceasta eroare,pana ieri. La ultimul schimb am pus 100 ml sub nivelul minim, iar acum imi spune sa reduc nivelul de ulei. Din ce cauza poate creste nivelul, unde sa fie problema ? O intra motorina in ulei ? De la antigel nu cred ca e. Ceva idei ?
    Poza
    Last edited by Aasaky; 09-12-2018, 12:43 PM.

Daca mașina are sau a avut filtru de particule, poți încerca o diagnoza profesională.

In timpul rutinei de regenerare, se întâmplă să ajungă motorină in baie, pic, pic, pe lângă piston.

Astfel se întâmplă diluarea uleiului, aspect discutat pe larg aici pe forum.

Toate astea sunt valabile dacă nivelul chiar crește și nu este doar o indicație eronată.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

B-ul nu are joja de ulei?
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Are joja. Am verificat azi si este peste nivel,iar la ultimul schimb am pus 100ml sub nivel.

Comment

Uleiul miroase a motorina?
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu miroase a motorina.

Comment

Mai trage afara 100 - 150 ml si ai rezolvat problema. Urmareste dupa aia sa vezi daca mai creste nivelul (ceea ce nu prea cred). Posibil sa fi fost prea mult ulei de la inceput. Faza cu picuratul motorinei in baia de ulei in momentul in care se face regenerarea chiar imi da si mie de gandit ... [emoji23][emoji23][emoji23]

..... ce-ai facut Bobita !?!?
              Das Beste oder Nichts !!!

Comment

Uleiul cand se incalzeste se dilata, cel de cutie mai mult decat cel de motor, daca ai fost in service pt schimb vezi sa nu fi pus mecanicii alt ulei (nu ma mira nimic la cate am patit prin service-uri). Eu zic ca este de luat in calcul si aceasta ipoteza

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF