Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mesaje eroare presiune roti si ESP la W245

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mesaje eroare presiune roti si ESP la W245

  Sunt posesorul unui B180 cdi cu urmatoarea problema: la mers cu viteza constanta 120-140 km/h (numai pe autostrada s-a intamplat fenomenul) brusc imi limiteaza viteza la 120 km/h si apar pe bord doua erori: verifica presiunea in pneuri si ESP nefunctional.
  Masina nu are pilot automat si cutia este manuala...
  A mai patit cineva chestia asta ? Ce ar fi de facut ?
  La reprezentanta mi s-a spus "e ok, am sters erorile, am resetat presiunea in roti, totul functioneaza normal"...
  Multumesc !

 • #2
  Salut!
  Am patit ceva similar la al meu B 200 automat din 2006, eram pe autostrada cand mi-a franat brusc la 120 km/h. Asta era acum aproximativ 2 ani. De atunci am fost la 3 service -uri, pentru diferite probleme, si toate mi-au confirmat ca eroarea "ESP inoperative & Run flat indicator inoperative"ce-mi apare pe bord ar fi de la senzorul unghiului de volan. Am incercat sa sterg eroare de vreo 2 ori, dar a reaparut. Distractia senzorului m-ar fi costat aproximativ 2000 lei asa ca am renuntat, prin Bucuresti nu prea ai unde sa prinzi nici 100 km/h. Ar putea fi si alte cauze, din cate am inteles, la un test ar trebui sa-ti spuna ce problema ai.

  Comment


  • #3
   Multumesc, am programat un test saptamana viitoare...

   Comment


   • #4
    Ai rezolvat problema? Ce a fost?

    Comment


    • #5
     Inca nu, mi s-a spus trebuie sa reglez directia intai si apoi vedem daca ajungem la senzor
     Alta programare...

     Comment


     • #6
      Am rezolvat problema...directia reglata si nu a fost nevoie de schimbare senzor de unghi

      Am facut peste 2500 km de la interventie si nu mai apare nici o eroare.

      Drumuri bune tuturor !

      Comment


      • #7
       Salutare tuturor
       De cateva zile ma confrunt la b200cdi 2007cu o problema similara topicului asta: in urma unei stationari de 10minute cu motorul pornit, cutia in N si frana de mana trasa, a aparut in bord ABS & ESP INOPERATIVE si RUN FLAT INDICATOR INOPERATIV impreuna cu CHECK ENGINE portocaliu. Am dat navala pe youtube acolo primul filmulet era exact aceeasi avarie ca a mea-rezolvarea era inlocuirea swichului de la pedala de frana, am desfacut la mine , intradevar mergea greu la un moment dat se si bloca , cursa nu revenea 100% dar cu toate astea becurile de frana mergeau (si in clipul de pe youtube becurile mergeau). Am cumparat senzorul,HELLA l-am montat au disparut toate avariile, bucurie mare......numai ca problema nu e rezolvata de tot in sensul ca: cand pun masina in N apar iarasi toate, cand o duc in orice alta pozitie dispar. Am citit mai sus ca mai poate fi senzorul de pozitie volan , asta din ce am vazut te cam usuca la bani, asa ca una din intrebari e :acest senzor trebuie calibrat (e o procedura pe care o pot face eu) sau pur si simplu inlocuit ? masina a primit amortizoare noi si dupa a fost la reglata geometria, am foaia de la oameni cu valorile obtinute, toate sunt in parametrii ( Serviceul era ok si avea si dispozitiv hidraulic pe canal pentru reglat caderea corect) , in plus volanut sta perfect aliniat in bord, masina merge ata pe drum.
       ma puteti ajuta cu un sfat, ce sa mai verific ce sa mai fac inainte de mersul la reprezentanata?
       Multumesc

       Comment


       • #8
        Rezolvat !
        Swichul de la pedala de frana pe care l-am comandat nu era bun ( HELLA) , am luat febi azi si au disparut toate avariile, nu mai apar nici in N .

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF