Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Senzor mers înapoi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzor mers înapoi

E posibil ca o reprezentanta Mercedes sa nu rezolve o problema referitoare la senzorul de mers inapoi??? Detin un MB B150 cu aceasta problema !! daca ma puteti ajuta cu vre-o informatie....

Salut,
    Am avut si eu o problema similara si s-a rezolvat
    Iti pune masina pe tester si iti spune ce senzor nu merge. Un senzor costa la ei aprox 400 lei. Codul piesei este A 212 542 01 18. Este fabricata in Mexic. Pe ebay o gasesti la 20-30$.

Comment

Mi-au pus masina pe tester de 2 ori. Prima data cand au constatat defectiunea si a doua oara cand a sosit piesa...Parerea mea este ca sunt...NEPROFESIONISTI...cei de la SF TEX Galati...dupa ce mi-au schimbat piesa, nu mai intra in viteza a 5 a, m-am intors la ei....au remediat problema dar nu se aprindeau becurile cand introduceam in marsarier. Dupa aprx 2-3 zile...s-au aprins becurile din senin, si asa au ramas pana am scos siguranta de mers inapoi. ,,Reprezentanta'' nu a reusit sa imi rezolve problema !!!

Comment

Stai ca am incurcat problema. Eu credeam ca sunt senzorii de parcare.
        O sa editez postul anterior

Comment

Originally posted by kornel View Post
          Stai ca am incurcat problema. Eu credeam ca sunt senzorii de parcare.
          O sa editez postul anterior
          ....scuze si eu...Dar asa mi s-a spus...aveti defectiune la senzorul de mers inapoi...

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF