Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezactivare airbag pasager

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu stiu ca modelul are detectare automata pentru scaunele ISOFIX.

Ei bine, ISOFIX stiu ca este un scaun de copil dar nu imi dau seama daca toate scaunele de copil sunt ISOFIX sau nu - probabil ca nu.

Spuneam ca are detectare automata si ma refeream ca daca fixezi scaunul de copil in scaunul pasagerului, il va detecta ca exista acolo si va dezactiva automat airbagul. Martorul care certifica dezactivarea airbagului se afla chiar sub butonul de avarie.
    Oricum nu stiu exact cum se monteaza cel scaun ISOFIX, dar sistemul care sa il primeasca si sa-l recunoasca exista.

Comment

Originally posted by StGermain View Post
      Eu stiu ca modelul are detectare automata pentru scaunele ISOFIX.

Ei bine, ISOFIX stiu ca este un scaun de copil dar nu imi dau seama daca toate scaunele de copil sunt ISOFIX sau nu - probabil ca nu.

Spuneam ca are detectare automata si ma refeream ca daca fixezi scaunul de copil in scaunul pasagerului, il va detecta ca exista acolo si va dezactiva automat airbagul. Martorul care certifica dezactivarea airbagului se afla chiar sub butonul de avarie.
      Oricum nu stiu exact cum se monteaza cel scaun ISOFIX, dar sistemul care sa il primeasca si sa-l recunoasca exista.
      Asa este.Isofix este sistemul de prindere.Dar in momentul in care pun scaunul,becul de care spui nu mi se aprinde....
      MERCEDES-BENZ SL300
      MERCEDES-BENZ B180 CDI
      MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI
      DACIA 500 LASTUN (SEEN ON TV)
      DUCATI 600 SS
      YAMAHA XT350

Comment

Originally posted by orca View Post
        Din cate stiu eu, exista un "cantar" (senzor de prezenta) in scaunul din dreapta, care activeaza/dezactiveaza automat scaunul din dreapta.
        trebuie sa folosesti doar scaun pt copii agreat de mercedes si se va dezactiva automat... tocmai am avut si eu problema asta si am citit acest lucru in cartea tehnica la un c klasse w203 din 2002, banuiesc ca si la tine e la fel.
        MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF