Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Clasa B, micul gigant al MB?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clasa B, micul gigant al MB?

Performante personale cu aceasta clasa? Secrete si alte spiluri in exploatare. Chiar doar discutii si fortografii cu MB B clase. M-am indragostit de aceasta masina si mi/am luat un 180 CDI. Poate reusim conversatii pe tema acestei masini.Costuri de service, probleme aparute, performante in ale consumului, stabilitate, etc.

Hai cu niste poze, sa vedem bijuteria!

Comment

Sa-l stapanesti sanatos!
      “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Multam mult. Am sa adaug niscai poze in curand, cand reusesc sa-l pozez intr-un cadru mai adecvat, nu inghesuit in parcare. Sfaturi in exploatare ?

Comment

Intr-adevar B-Klass pare o clasa inovatoare pentru Mercedes cu toate ca e putin iesita din excelarile marcii, dar e o masina foarte interesanta. Ca si design frontal e superb aproape pentru un crossover sau ce o fi, din spate e ok..mergea si mai bine dar trebuie sa ne multumin asa cum este. Per total este o masina ideala pentru o familie care e mereu in calatorie. Preturile sunt pe masura cu ceea ce gasim inauntru si in afara. Cu toate ca atunci cand vreo un mercedes te duci mai mult spre limuzine sau spre sedan-uri; a schimbat putin tactica. :P...

Comment

am si eu un B klasse
            ce fel de ulei imi indicati sa folosesc pentru schimb?

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF