Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

identificare culoare masina, multumesc Zeus!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • identificare culoare masina, multumesc Zeus!

    Va salut,

    cu parere de rau am crezut ca acesta este un forum si pentru pamanteni, nu doar pentru zei si ca aici pot gasi suport in lamurirea problemei mele. Intradevar, este mult mai simplu sa-ii spui omului ca masina lui a fost taxi si e revopsita, ca doar nu au fost banii tai. Eu o sa raman cu teapa luata si am sa caut in continuare oameni mai interesati sa ma ajute in cautarea codului de culoare.

  • #2
    PE SERIA VIN A MAȘINII TALE APARE
    LIGHT IVORY - UNI-COLOR (623U)

    Ce vrei de fapt?

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • #3
      Salut,
      as putea dori un singur lucru, sa gasesc cumva codul de culoare al masinii, si nu informativ, ci sa fac niste retusuri. Din cate am luat la puricat masina nu avut nici un dubiu ca ar fi fost alta culoare decat neagra, vopseaua si lacul se prezinta foarte bine astfel incat imi este fff greu sa cred ca nu este cea din fabrica. In fine, mai exista n numar de posibilitati si de aceea intreb ce modalitati mai exista ca sa aflu codul de culoare? Pe drumurile publice am vazut o groaza de Mercedes cu aceeasi nuanta. Exista atat de multe nuante de negru in paleta originala Mercedes?

      Comment


      • #4
        Mergi la orice reprezentantă cu talonul sa-ti explice ei cum masina ta, de fapt, e bej...

        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

        Comment


        • #5
          Dupa cum spuneam si mai sus, se pare ca raspunsurile amabile si utile nu sunt pentru muritori. Ori sunt eu exagerat si chiar nu mai exista alta posibilitate sa identific culoarea masinii, ori nu am cautat unde trebuie. In trecut, pe forumurile altor marci auto nu m-am lovit de aceasta atitudine pe care o mai poti intalni doar la chiseele de la taxe si impozite sau posta.

          Comment


          • #6
            Îți spun pentru ultima oara, ca m-am plictisit.

            Masina ta A FOST TAXI și a ieșit din fabrică BEJ!

            Dacă ai nelămuriri, mergi la orice reprezentantă și cu ocazia asta poate afli și km reali!

            Cu ce nuanță de negru a vopsit-o samsaru', nu are nimeni cum să ghicească.

            Btw, dacă o sa deschizi torpedoul, vei găsi acolo ceva cabluri sau gauri de la ce a fost - stația.

            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

            Comment


            • #7
              Bdw, nu am nci o gaura in torpedou, nu am nici o urma de alta culoare in afara de negru in masina, chiar am cautat cand am spalat-o si igienizat-o, am avut masina pe care am vopsit-o integral si iti poti da seama. Eu banuiesc ca ar fi culoarea Obsidian Black. Stie cineva cate nuante de negru au existat in 2015? Nu or fi milioane si poate imi dau seama care este cu adevarat.

              Comment


              • #8
                O zi bună tuturor!

                No', să știți că eu prin acest mesaj nu anulez ceea ce a scris Zeus mai sus și nici nu părtinesc pe cineva în vreun fel. Luați acest mesaj drept fiind de sine stătător.
                Când este vorba de o culoare ce are o nuanță incertă, o soluție ar fi scanarea unui element detașabil de pe mașină pentru aflarea compoziției cromatice a nuanței ce va fi ulterior amestecată. De pildă, nuanța mașinii mele este 792U, Palladiumsilber. Când mi-am comandat vopsea pentru a puncta niște ciobituri de pe capotă, pe paleta unui furnizor de vopsea, codul de origine a generat șase posibile nuanțe. Fiind cu mașina de față, am ales nuanța cea mai apropiată. Dumneavoastră, aflandu-vă în incertitudine cu privire la codul vopselei, contactați un atelier de vopsitorie care are un stand complet al unui furnizor de vopsea sau un magazin ce prepară vopsea auto și rugați-l, prin scanarea capacului de la bușonul de umplere al rezervorului, să vă găsească o nuanță cât mai apropiată de cea a mașinii. Pentru a puncta mici imperfecțiuni sau pentru a acoperi zone mai puțin vizibile, mici ca întindere este o metodă suficient de precisă.

                Toate cele bune!
                Raul Andrei​

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF