Salutare tuturor. De mic copil am fost un mare fan, anii au trecut si am avut ocazia sa conduc diferite marci si modele, am ramas la idea Mercesul ma caracterizeaza, si nu vreau altceva.
In vara anului trecut am condus un B180cdi in 2 saptamani am facut 4500km, a fost vis,
mai apoi un A170(benzinar)2000km in 3 zile. road tripuri in general prin tara.Parerea mea? masini superbe, imi place mai mult B-ul dar fiind un pic mai scump si fiind prima mea masina voi spune pass, dar stiu sigur ca va fi urmatoarea dupa un A class
. Amandoua masinile conduse au fost automate, si nu voi vrea modele manuale sub nici o forma
. As avea nevoie de niste sfaturi ... legate de A class , cunoscatori... posesori...
care sunt bubele la ce sa ma astept pe termen lung etc.
Am ajuns la concluzia ca as prefera un diesel pentru inceput, 180 sau 200. mai jos veti gasii un link am nevoie de niste pareri.
1 Mi-se pare mie sau pretul este dubios?
2 Ma deranjeaza faptul ca nu are cotiera dar presupun ca se poate schimba
Acum ce trebuie sa stiti este ca:
Traiesc in Anglia de imediat 3 ani, masina va fi rulata aici, vacante acasa in Romania de 2 ori pe an, diferite excursii prin Europa, etc
Am condus masina cu volanul pe stanga aici in Anglia si e ok pentru ca nu traiesc in Londra si afara nu trebuie sa depasesti ca si in Romania.
Multumesc si astept pareri si sfaturi

care sunt bubele la ce sa ma astept pe termen lung etc.
Am ajuns la concluzia ca as prefera un diesel pentru inceput, 180 sau 200. mai jos veti gasii un link am nevoie de niste pareri.
1 Mi-se pare mie sau pretul este dubios?
2 Ma deranjeaza faptul ca nu are cotiera dar presupun ca se poate schimba
Acum ce trebuie sa stiti este ca:
Traiesc in Anglia de imediat 3 ani, masina va fi rulata aici, vacante acasa in Romania de 2 ori pe an, diferite excursii prin Europa, etc
Am condus masina cu volanul pe stanga aici in Anglia si e ok pentru ca nu traiesc in Londra si afara nu trebuie sa depasesti ca si in Romania.
Multumesc si astept pareri si sfaturi

Comment