Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema ceas bord A170 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema ceas bord A170 CDI

  Buna. In urma defectiuni ceasului de bord (functionare defectuasa semnalizare) am fost nevoit sa-l schimb. Problema mea este ca ceasul inlocuit afiseaza cu 50.000Km mai putin fata de cel schimbat. Eu peste 2 saptamani ma duc sa fac ITP-ul si nu stiu daca este ok asa sau ce trebuie sa fac ceva pentru remedierea acestuia. Multumesc

 • #2
  Păi ce ai putea face să remediezi problema? Bănuiesc că hackerii care știu să dea kilometrajul înapoi se pricep să îl dea și înainte. Eu nu cred că mașina va pica ITP-ul pentru acest motiv...doar că în baza de date a RAR-ului va apărea această anomalie a kilometrajului...asta dacă nu a parcurs mai mult de 50000km de la ultimul ITP. Pentru un inspector ITP ar trebui să pară credibil faptul că ai schimbat bordul...cineva care dă kilometrajul înapoi cu scopul de obține profit mai mare la vânzare ar da 1500000km înapoi, nu doar 50000. Ai putea să întrebi la o stație ITP ce se întâmplă dacă vii la ITP cu kilometrajul mai mic față de cât ar trebui să apară pe indicator.
  No malfunction

  Comment


  • #3
   Salut!
   Confirm cele scrise de colegul georgealinel mai sus, nu vei avea probleme la ITP. Normal ar fi sa cauti pe cineva capabil sa manipuleze kilometrajul si sa-l aduci la valoarea initiala.
   Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

   Comment


   • #4
    Salut!

    Nu o sa pici la ITP din cauza asta.
    O sa bage km care sunt inscrisi acum pe odometru, dar, in istoricul RAR o sa apara km vechi si dupa cei noi cu 50.000km mai putini, ulterior o sa prinda "eroare" si pe carvertical, ca fiind o masina cu kilometraj manipulat, deoarece carvertical culege date de pe raromania.
    Să știi să lupți când vrei să ai.
    Să nu regreți când pierzi sau dai

    Comment


    • #5
     Mergi la cineva să-ți pună km reali pe clustere...
     Nu te du așa cu ea la ITP ca ți faci de lucru pe viitor.

     Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
     Va rugam sa le schimbati din User Settings.

     Comment


     • #6
      Multumesc pentru sprijin. Am fost la cineva care se ocupa cu repararea ceasurilor de bord si a venit cu ideia sa-mi repare ceasul vechi ca este mai ieftin si nu costa mult (150-200). Tot acel electricean-electronist a spus ca sunt multe persoane care au avut aceasi problema si au trecut ITP-ul. In concluzie am fost cu masina la ITP si am aratat si ceasul vechi si nu a fost nici o problema, a consemnat ca am schimbat ceasul de bord si a trecut kilometri actuali.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF