Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme senzor DPF

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme senzor DPF

De curand am.dus masina in service deoarece acel check engine in bord probabil ca cerea o curatire a DPF ului. S-a facut acea curatare in service acum problema este ca vrand sa stearga eroarea din bord si la iesit cu masina in proba. Acel check engine desi se stinge initial dupa scurt timp.se aprinde din nou si apare o eroare de genul 2078-2 Pressure diferential senzor DPF the signal voltage is to low ... Probabil am mai.rezumat putin aici

Defectul pare electric...nu era mult mai simplu și mult mai ieftin sa înlocuiești senzorul și să lași mașina sa facă singură "curățire"?
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

acum e consumat faptul insa problema.mea.este ca s-au schimbat doi senzori si degeaba. Am.comandat un.senzor original pe cod.oe identic cu cel de pe masina ..? sper ca nu degeaba!

Comment

Ba, cam da...daca nu schimbi atelierul, senzorul din defectul descris, nou și original vine cu un cod schimbat. Oricum ar fi, trebuie adaptat cu un tester capabil, bineînțeles de către un tehnician cu minimă experiență.

http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

deci sa inteleg ca practic trebuie facuta o adaptare sau cum s-o numi prin intermediul unui tester si atat. Gen ceva setari din tester?

Comment

sa nu fie o alta defectiune? din vreun calculator sau pur si simplu ceva cablu sau chiar furtunasele cele doua sa aibe ceva?!

Comment

problema rezolvata cu un senzor original!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF