Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cutie viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie viteze

Salut! Am facut de curand o tura de Transfagarasan si una de Transalpina (4persoane) si am inceput sa aud un sunet huruit din habitaclu partea stanga localizat. Am mers cu masina la un service si mi s-a comunicat ca sunt probleme la cutia de viteze (ceva rulment cu probleme), initial era banuaiala de rulment roata fata sau spate. Ma puteti ajuta cu un sfat, unde recomandati o verificare a cutiei si unde se poate repara cutia? Locatia mea : Bucuresti. Multumesc! Aveti ceva costuri estimative pentru o reconditionare de cutie? Sa stiu la ce sa ma astept.

Probabil ca cei de la service s-au referit la rulmentul de presiune care este pe duca. Daca asa este nu ai treaba in cutie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Mi-au spus ca este vorba de rulment din cutia de viteze. Nu cunosc domeniul foarte bine dar mi-a spus ca trebuie schimbata sau reparata.

Comment

Tocmai ce am venit de la Autoklass sud. Ulei din cutia de viteza negru -> posibil pinioane -> recomandarea lor sincera sa caut o cutie de la dezmembrari si sa o schimb. Ma puteti ajuta cu un sfat? Cutie dezmembrari sau reconditionat cutia? Recomandari de unde si cum as putea sa procedez. Multumesc!

Comment

Originally posted by fishbone View Post
          Tocmai ce am venit de la Autoklass sud. Ulei din cutia de viteza negru -> posibil pinioane -> recomandarea lor sincera sa caut o cutie de la dezmembrari si sa o schimb. Ma puteti ajuta cu un sfat? Cutie dezmembrari sau reconditionat cutia? Recomandari de unde si cum as putea sa procedez. Multumesc!
          Salut!
          Piesele pentru cutie(pinioane, sincroane, rulmenti, etc) se gasesc doar originale si sunt foarte scumpe. Astfel, pretul reparatiei cred ca va depasi pretul unei cutii sh. Asa ca cel mai bine ar fi sa le urmezi sfatul. La cutii(mai ales la w169) nu am auzit a fi probleme frecvente, deci ar trebui sa gasesti una ok.
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc pentru informatii si sfat @LauLaur !

Comment

Sper ca sunetul a fost diagnosticat corect, ca provenind de la cutie. Adica au fost verificate restul: rulmenti roti, planetare, etc. Spun asta ca sa nu ai surpriza ca schimband cutia, zgomotul sa persiste.

Comment

Am inteles ca masina a fost urcata pe rampa. Masina a fost verificata si in service local (unde fac schimbul de ulei + consumabile) dar si la cei de la Autoklass Sud. O recomandare unde as putea gasi o cutie la dezmembrari? O firma de incredere?

Comment

Cauta firme ce dezmembreaza si ofera si garantie pentru piese. Sunt destul de multe.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF