Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

MB a160 automata nu porneste

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MB a160 automata nu porneste

    Buna ziua,
    am si eu nevoie de cateva sfaturi:
    detin un mercedes a160 benzina automat care nu porneste, prima data a fost acum 2 saptamani, puneam contactul si cand incercam sa o pornesc nu facea nimic se aude un click si nu porneste, am incercat de 15-20 de ori si a pornit cand am ajuns acasa si am incercat sa o pornesc nu a mai vrut, peste 3 zile am pornit o( a pornit imediat) si de atunci am mers cu ea in fiecare zi pana azi, cand iar mi-a facut figura, a pornit intr-un final, am ajuns acasa cu ea si cand am incercat sa o pornesc nu a mai vrut.
    am intrebat pe cineva de la un service si mi-a spus ca porblema poate sa fie de la contact sau de la electromotor
    imi poate poate da cineva un sfat, ca atunci cand ma duc la service sa stiu despre ce este vorba cat de cat, sau poate o pot repara eu...

    multumesc
    Last edited by von_onasis; 07-25-2017, 20:22 PM.

  • #2
    Salut!
    Dupa descriere pare electromotorul defect, se da jos(!!!) si se repara. E un subiect destul de discutat. Gasesti detalii suficiente pe forum, foloseste functia search!
    Toate cele bune!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #3
      Salut!
      Nu o poti repara tu pentru simplul motiv ca nu ai acces la locul cu pricina...trebuie ajuns la service. Acolo stiu ei ce au de facut(sper).
      Dupa cum te-a sfatuit si Laur,foloseste functia " search" a forumului,vei gasi suficiente informatii pentru rezolvarea problemei.

      Comment


      • #4
        Multumesc frumos, am sa caut pe forum . Am vorbit cu un mecanic care mi-a spus ca trebuie schimbat electromotorul...

        Comment


        • #5
          Electromotorul se poate repara, pentru o suma chiar mai mica decat costul unuia sh(in functie de ce se constata defect, carbuni, solenoid, furca, etc).
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

          Comment


          • #6
            Schimba mecanicul, nu electromotorul. Doar daca e rotorul bulit ai putea sa te gandesti sa-l schimbi, dar si atunci pui sh reconditionat.

            Comment


            • #7
              am fost acum la un alt mecanic care mi-a spus ca de vina este un releu(releul g5 sau g05) care costa in jur de 50-70 lei plus 50 lei manopera. nu stiu ce sa mai zic...
              multumesc de sfaturi.

              Comment


              • #8
                http://www.clubmercedes.ro/w168-160-...te-t40211.html si nu numai.

                Unele masini au releul separat, altele incorporat cu electromotorul. Cum si-a dat seama mecanicul? A cautat releul K3 sa vada daca exista separat?L-a verificat?
                Last edited by Nedved; 07-29-2017, 03:28 AM.

                Comment


                • #9
                  Salut,
                  Nu a verificat nimic, a intrebat cum face cand nu porneste si pe urma mi-a aratat o schema pe un calculator cu niste relee si a spus" uite asta trebuie schimbat"... am zis ca omu' e tata la masini si am tacut din gura
                  Am atasat 2 poze cu locul unde se afla acel releu de care spune el, eu vad ca pe capac scrie de AC... i- am spus ca nu vad ce legatura are aerul conditionat cu pronirea, el a spus ca acolo sunt si alte relee si sigurante si ca nu ma pricep eu...
                  In Bucuresti stiti pe cineva care se pricepe la MB, sa ii faca un test si sa-mi spuna ce are exact, ca sa nu schimb 10 piese si tot sa nu porneasca
                  Multumesc.
                  Attached Files
                  Last edited by von_onasis; 07-29-2017, 11:11 AM.

                  Comment


                  • #10
                    Ala e vraci, nu mecanic).
                    Acolo ar trebui sa fie releul, daca are.
                    Poti sa desfaci si tu sa te uiti sa vezi daca are. Vezi ca ai un burete si multe fire pana ajungi sa vezi releul.
                    il poti identifica citind threadul care ti l-am dat.

                    Eu tind sa cred ca este electromotorul, nu releul.


                    Eu nu pot recomanda pe nimeni. Am invatat de la colegi cum sa diagnostichez asa in mare.
                    Este cineva recomandat de forum care e bun , dar cu mine a fost marlan si mi-a luat banii degeaba asa ca(oricum e din Bucuresti omul si la tine nu se aplica)....invata singur tata, alfel dai cat nu face si risti sa ii dai si degeaba... Ai o gramada de informatie la dispozitie.Citeste si unde nu intelegi sau ai intrebari in plus, intreaba-ne! Daca citeai ce ti-am dat, deja verificai de existenta releului si stiai daca este incorporat sau separat
                    Last edited by Nedved; 07-29-2017, 14:33 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Cred ca am depistat care este problema, eram la Obor si nu a mai vrut sa porneasca, in pozele atasate am incercuit cele 2 relee din 4 care erau incinse, cel negru aproape frigea, l am schimbat cu un altul( se vede in poza 2) si a pornit imediat. Releeul ala face click-clac cand pun contactul si m am gandit ca poate de la el sa fie, acum sa fie o coincidenta sau de la el sa fie nu mai stiu.

                      Comment


                      • #12
                        @ Nedved
                        Ala e vraci, nu mecanic
                        M-am ras!! Hai sa nu ne gandim deja la lucruri oculte...Nu cred ca au intrat dracii in ea...
                        @ von_onasis
                        Urmeaza sfatul colegului Nedved, cauta releul, apoi mai discutam.
                        puneam contactul si cand incercam sa o pornesc nu facea nimic se aude un click si nu porneste
                        Clickul ala se aude de la electromotor, sau e un click mai "delicat"?
                        Uite aici discutie mai detaliata.
                        In pozne nu se vede nimic...sunt prea mici.
                        Last edited by LauLaur; 07-29-2017, 15:05 PM.
                        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                        Comment


                        • #13
                          Nu am pus pozele ))
                          Releeul despre care vorbesc eu se afla jos in dreapta( la picioare) unde sunt sigurantele si bateria.
                          Attached Files

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by LauLaur View Post
                            @ Nedved

                            M-am ras!! Hai sa nu ne gandim deja la lucruri oculte...Nu cred ca au intrat dracii in ea...
                            @ von_onasis
                            Urmeaza sfatul colegului Nedved, cauta releul, apoi mai discutam.

                            Clickul ala se aude de la electromotor, sau e un click mai "delicat"?
                            Uite aici discutie mai detaliata.
                            In pozne nu se vede nimic...sunt prea mici.

                            Click ul ala se aude de la releul din poze(cel negru) si daca tin mana pe el cand pun contactul se simte ceva in el, "ca o lovitura" , cand dau sa o pornesc se aude un bazait tot de acolo care tine cateva secunde

                            Comment


                            • #15
                              Te imbeti cu apa rece...!
                              Releele de care vorbesti sunt K7 si K8:Fuel Pump si Engine Management, n-au legatura cu electromotorul. Bazaitul este zgomotul pompei de benzina cand amorseaza instalatia. Sunt fierbinti pentru ca sunt cuplate in permanenta cat timp e motorul pornit.
                              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF