Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Maner usa w169 rupt

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maner usa w169 rupt

Astazi in timp ce ma indreptam spre casa(de la munca) am 'luat' un cui in roata stanga spate,am tras pe dreapta cand deja era dezumflata aproape de tot.In incercarea de a schimba roata care parea ca nu a fost desfacuta vre-o data m-am sprijinit/tinut de manerul portierei pentru echilibru,din greseala/nervi in urma fortarii cand apasam pe cheie pentru a desface roata am tras si de manertimp in care am auzit si ceva ce a picat in interior-ul usii iar manerul se misca foarte usor fara a actiona deschiderea .Ajuns acasa am desfacut portiera/capitonajul in incercarea de a remedia problema dar fara rezultat pentru ca tabla ce urmeza dupa capitonaj este prinsa in nit-uri .Intrebarea mea este ce ar fi putut sa se rupa acolo inauntru?TIN sa mentionez ca inchiderea functioneaza automat si manual doar din interior(manerul extern este de 'frumusete acum'.Pareri ,sfaturi??

Salut,
    Eu am schimbat broasca de la usa spate stanga, deci pot sa-ti spun sigur ca manerul poate fi scos fara sa desfaci capitonajul. Nu stiu la care usa ai patit, dar ca sa demontezi manerul sa poti vedea daca mai actioneaza mecanismul, trebuie sa desfaci, cu mare rabdare, un surub cu imbus la care ai acces daca scoti capacelul negru din laterala usii. Este la vreo 8-10cm in adancime, foloseste o lanterna sa il localizezi. Il slabesti vreo 2-3 ture si apoi incearca sa misti partea mica a ansamblului maner, cea care este in mod normal fixa. Dupa ce scoti aceasta bucatica, iese si manerul propriu-zis.
    Mai jos ai un link care pe mine m-a ajutat inclusiv sa schimb broasca.
    Mercedes a B R Class W169 W245 W251 Door Lock Actuator Spring Lock Repair Instructions Rear Door: Door lock bouncing up and down? Finding it increasingly difficult to lock your Mercedes?The Springs within the door lock actuator mechanisms deteriorate over time, the OEM spring is made from cheap metal which wears quickly, this wear leads to t…

Succes !

Comment

Multumesc pentru raspuns,am incercat sa demontez si acea tabla cu ajutorul bormasinii doar ca m-am oprit la desfacerea acelei capse unde vine prinsa liftul/kit-ul de ridicare al geamului care la manual vine pe acea placa metalica si doar am bagat mana in usa sa vad ce a cazut acolo,am gasit o bucata de fier /fonta care cred ca avea rolul de a mentine fix acel butuc unde intra manerul usii de aceea nu mai pot baga manerul inapoi.La urmatoarea incercare am sa fac si poze,sa vad cum stau cu timpul liber.Usa in cauza este cea din spate stanga(manuala).

Comment

poze cu piesa gasita in usa care pare a fi rupta(se poate observa )dar nu prea inteleg sensul ei(cum este intreaga)pentru a o comanda si abia dupa sa ma apuc de ea(demontat/montat).Daca are cineva idee rog sa posteze.
        Attached Files

Comment

Din cate imi aduc aminte, dar nu sunt sigur, piesa din poza face parte din broasca, o sa o caut maine in garaj, dar nu stiu daca nu cumva a luat-o baiatul meu sa o duca la cineva la reparat. Daca o gasesc, revin. Oricum, personal nu cred ca poti rezolva problema daca nu desfaci placa metalica (tabla). ATENTIE ! Sa nu tai cele 3 dibluri din plastic negru din dreptul broastei. Inainte insa, la mine a desfacut putin surubul de la mecanismul geamului, a eliberat geamul, l-a ridicat complet si l-a lipit FOARTE BINE cu banda adeziva de marginea usii. Spor la treaba !

Comment

Am sa caut piesa respectiva second hand,poate o gasesc,desi slabe sanse .Am desfacut doar nituri-le de pe margine cat sa pot baga mana in jos-ul portierei (nu am avut prea mult timp la dispozitie).

Comment

Stie cineva daca se potriveste mecanismul/incuietoarea (portiera stanga spate)de la un B class la A class?

Comment

Am gasit piesa la dezmembrari si cum nu am desfacut-o pe a mea nu sunt sigur daca se potriveste exact cea de la B CLASS.Cineva care stie? URGENT. Multumesc

Comment

Din cate stiu cand am comandat broasca sunt identice la a klass si b klass dar eu am a klass deci nu pot garanta 100%. Manerul exterior este sigur la fel.

Comment

Merci,am gasit pana la urma de A class.

Comment

Am rezolvat prin schimbarea intregului mecanism al incuietorii,a fost ceva 'migaleala' dar cu putina rabdare am 'rezolvat-o¨'.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF