Am rezolvat problema baieti. Mecanicul nu a mai avut timp de mine si asa ca m-am apucat singur. Am facut rost de o cheie inelara tip torx m12, am desfacut flansa aia de pe motor care e prinsa in 3 suruburi ( e locul mic acolo dar nu m-am chinuit deloc), m-am chinuit sa scot capatul de surub, am reusit dupa 20 minute doar ca era putin oval filetul asa ca am luat un tarod de 12 si am facut filet de 12. Cu un burghiu de 12 am marit putin gaura de la tampon, am gasit la un prieten un surub care s-a potrivit perfect acolo (tot de la o masina nemteasca) si am rezolvat. Nu mai vibreaza, merge ca inainte! Din ce am observat la motor, cred ca daca ai unele scule mai speciale, sunt multe piese care le poti schimba fara sa dai jos motorul sau sa il cobori (dupa parerea mea). Va multumesc!
Sa nu deschid alt topic, ce arcuri pentru spate imi recomandati? heavy-duty ce face in plus fata de celalate? Multumesc
Sa nu deschid alt topic, ce arcuri pentru spate imi recomandati? heavy-duty ce face in plus fata de celalate? Multumesc
Comment