Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Apare litera "F" in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apare litera "F" in bord

Apare litera F in bord ..
    De la ce poate fi?
    O solutie/parere ?
    A170
    An 2001
    Cutie automata

Nu ma ajuta.. le-am citit

Comment

Salut,am avut aceiasi problema,am fost la trei testere inclusiv la reprezentanta unde erau siguri si am actele acasa miau zis sa schimb selectorul de viteze,precizez ca intra in avarie adica aparea F in bord sporadic cand nu ma asteptam,aveam zile in care nu aparea deloc,ma costa la reprezentanta 2500lei ,sau la mana a doua 100euro,dar eu nu am crezut si am desfacut selectorul,am curatat praful are o placuta electronica cu niste senzori care daca ai noroc si nu sunt buliti,eu am pus la loc tot si am mai bine de 1 luna si am mers destul si nu a aparut deloc ,tind sa cred ca era mufa slabita,pacat de masinile astea ca nu mai sunt meseriasi,la reprezentanta am intrebat daca e de vina cablu care face legatura intre selector si calc.si a zis ca e posibil deci stia ca e posibil sa schimb selectorul degeaba dar ei nu le desfac ci schimba cu totul,la al doilea tester la care am fost scria clar ce problema avea si el imi zice din start "cred ca calculatorul"
      Asta scria pe tester -One more messages from electronic selector lever module are not available on the CAN bus,binenteles ca la reprezentanta scria in romaneste si la sfarsit binenteles ca scria ,necesita inlocuire selector de viteze,acum trebuia sa ma duc inapoi si sa ii arat ca nu lam inlocuit si merge perfect doar scotand mufa cred ca era de ajuns,sper sa ai noroc si sa fie doar legatura dintre selector si calc.depinde ce scrie pe tester,multa bafta sarbatori fericite sper sa o rezolvi

Comment

Salut problema apare in mers,cati amperi are bateria "RED#"?Daca ai bateria mai veche sau este sub 74 A ,schimb-o si se rezolva!

Comment

Originally posted by red# View Post
          Apare litera F in bord ..
          De la ce poate fi?
          O solutie/parere ?
          A170
          An 2001
          Cutie automata
          Am avut acceasi problema, am fost la un tester cu masinuta si sa constatat ca senzorii nu mai citesc corect pozitia manetei schimbator de viteze, defectul a fost remediat, daca nu ai rezolvat in Pitesti iti pot recomanda meseriasul.

Comment

Originally posted by florinpopescu74 View Post
            Am avut acceasi problema, am fost la un tester cu masinuta si sa constatat ca senzorii nu mai citesc corect pozitia manetei schimbator de viteze, defectul a fost remediat, daca nu ai rezolvat in Pitesti iti pot recomanda meseriasul.
            Florin, am aceeasi problema. Cunosti pe cineva din Pitesti care poate repara placuta cu senzori de la selectorul de viteze?

Comment

Originally posted by AdrianE View Post
              Florin, am aceeasi problema. Cunosti pe cineva din Pitesti care poate repara placuta cu senzori de la selectorul de viteze?
              Salut!

Daca ai pe cineva cu drum in Sibiu, am sa ma uit eu la placa cu selectorul de viteze.

Stima!

Comment

Originally posted by Guess View Post
                Salut!

Daca ai pe cineva cu drum in Sibiu, am sa ma uit eu la placa cu selectorul de viteze.

Stima!
                Am refacut lipiturile pe placa, inclusiv la controler. Este clar ca problema este unul din senzorii electrono optici.Cred ca solutia este sa schimb placa.

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF