Buna,
Am cumparat un A170 diesel 200 W168, si sunt foarte mandru de el.
Imi place foarte mult cum arata si este atat de spatios, mai ales fiindca se pot demonta scaunele din spate atat de usor.
Insa masina este din 2000 si binenteles ca au aparut problemele.
Daca folosesc masina dimineata cat inca este racoare afara (stiu
) schimbatorul de viteze functioneaza bine.
Dar dupa 10-15 minute incepe sa functioneze mai greu, iar dupa inca 10 minute functioneaza foarte greu.
Ce anume inseamna ca functioneaza greu:
- cand pun din punctul mort in orice viteza se simte secvential cum intra, adica in 4-5 trepte
- cand scot din viteza in puntul mort trebuie sa trag tare pana incepe sa se miste maneta, parca ar agata ceva
- nu prea gasesc punctul mort, nu este senzatia aceea de eliberare cand o scoti din viteza, ci se simte ca si cand sunt ceva trepte de miscare si in punctul mort.
- odata ce functioneaza greu, face la fel si cu motorul oprit.
Efectul acesta il are mai ales daca incerc pe zi cand este cald afara.
Am verificat uleiul de frana (fiind folosit si la ambriaj) si este ok.
Motorul nu scoate zgomote, si odata intrata in viteza masina merge foarte bine fara nici un sunet.
Am cumparat un A170 diesel 200 W168, si sunt foarte mandru de el.
Imi place foarte mult cum arata si este atat de spatios, mai ales fiindca se pot demonta scaunele din spate atat de usor.
Insa masina este din 2000 si binenteles ca au aparut problemele.
Daca folosesc masina dimineata cat inca este racoare afara (stiu

Dar dupa 10-15 minute incepe sa functioneze mai greu, iar dupa inca 10 minute functioneaza foarte greu.
Ce anume inseamna ca functioneaza greu:
- cand pun din punctul mort in orice viteza se simte secvential cum intra, adica in 4-5 trepte
- cand scot din viteza in puntul mort trebuie sa trag tare pana incepe sa se miste maneta, parca ar agata ceva
- nu prea gasesc punctul mort, nu este senzatia aceea de eliberare cand o scoti din viteza, ci se simte ca si cand sunt ceva trepte de miscare si in punctul mort.
- odata ce functioneaza greu, face la fel si cu motorul oprit.
Efectul acesta il are mai ales daca incerc pe zi cand este cald afara.
Am verificat uleiul de frana (fiind folosit si la ambriaj) si este ok.
Motorul nu scoate zgomote, si odata intrata in viteza masina merge foarte bine fara nici un sunet.
Comment