Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vireaza foarte greu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt singuru din tara care repar pompe a class si vaneo cu garantie 2 ani si chiar foarte convenabil ! In momentul de fata repar cam 3 pe saptamana
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Salut,corect,i-am trimis pompa colegului alexcristian si in 2 zile am avut-o inapoi si functioneaza fara probleme.

Comment

O poma de a class electro-hidraulica noua costa 1800 lei (evident nu pe original, dar este noua). Varianta de reparatie a domnului alexcristian este una buna, un prieten de-al meu a avut nesansa sa intampine o astfel de problema si a fost rezolvat cu succes.

Comment

O pompa noua Originala LuK (2108230) acuma se vinde la 327 euro+TVA, adica 405,48 Euro cu TVA, pret ca asemena foarte mult cu cei 1800 Lei de asupra. Ganditi-va ca pe vremurile, cand le am cumparate in bagsuri de la LuK, le am vandute si la 295 de euro + TVA...

Acuma, din fericire ne am ramasa doar una aicia in Romania dece, de cand am inceput sa le reconditionez, aproape nimen nu a mai vrut sa ne cumpara una noua

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF