Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sa folosesc aditiv pentru curatarea injectoarelor?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa folosesc aditiv pentru curatarea injectoarelor?

Am si eu o intrebare dupa ce motorul se incalzeste se aude o bataie la injectoare si se simte ca motorul nu merge chiar rotund si scoate un fum albastrui la relanti macanicul mi-a spus ca ar fi din injectoare cateodata cad accelerez se aude un zgomot urat ca o bataie a injectorului oare pot rezolva probleme cu un aditiv bun adica sa se curete injectorul? Masina e un mercedes a160 cdi cinema mi-a recomandat Metabond Megadiesel oare pot rezolva aceasta problema macar pentru o perioada?

Din umila-mi experienta intr-ale dieselelor stiu ca "bataile" provin din cauza uzurii. Asa ca test la injectoare si schimbate/reconditionate. Altfel nu stiu ce poate face tratamentul de curatate, poate sa le faca mai galagioase.

Poate-i gresita parerea mea, ma poate corecta cineva cu experienta in ale "motorinoaselor"
    Last edited by LauLaur; 11-25-2013, 21:49 PM.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Face presiune in baia de ulei?
      Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Nu stiu daca face presiune nu ma pricep asa bine am cumparat azi acel aditiv costa 105 lei am pus 20 de grame in motorina si dupa un timp a disparut zgomotul si motorul mergea mult mai ok! Sper ca pe viitor sa se remedieze problema!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF