Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Manevrabilitate Volan W168 - Servo defect?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Manevrabilitate Volan W168 - Servo defect?

    Salut,
    Sunt posesor de A140 din '98 si tin sa mentionez ca din momentul in care am achizitionat-o din punctul meu de vedere, e drept, de incepator, volanul nu este asa manevrabil la curbe/parcat/etc. in sensul in care nu pot sa spun ca reusesc sa manevrez volanul cu o singura mana si trebuie sa le folosesc pe ambele. Asa este servo la acest model avand in vedere si vechimea lui? Ori am eu o problema? E drept ca nu am verificat inca nivelul de lichid servo, o sa fac diseara acest lucru si va spun daca este scazut si atunci poate de aici dar pana atunci rog posesorii de acelasi model sa imi spuna cum este servo la ei. Manevrati cu o singura mana cu mare usurinta? Mai greu? Deci eu cu o singura mana daca vreau sa manevrez trebuie sa ma incordez destul de tare si nu este prea placut, mana alunecand uneori deci de regula folosesc ambele maini. E servo a mea pe cale sa se duca ori asa trebuie sa fie? Sau intr-un final poate nivelul de lichid e scazut si asta va rezolva problema. Multumesc anticipat pt. ajutor

  • #2
    Face zgomot cand brachezi rotile?
    Merge mai usor daca accelerezi?

    PS: volanul se manevreaza cu ambele maini, nu cu una

    Comment


    • #3
      Nu, niciun zgomot. Nu am avut ocazia sa testez in timp ce accelerez, o sa fac asta. Stiu clar ca sunt masini la care manevrabilitatea volanului este foarte usoara, gen skoda cumnatului, unde cu o mana e foarte usor de intors. De aici intrebarea daca am eu o problema sau asa e la A140. Thx,

      Comment


      • #4
        Servo la ragaliile acestea este mai greoaie.Pompa este electrica.Acelasi simptom l-am intalnit pe Skoda Fabia.
        Eu am pompa noua, defapt are ~3ani, si din prima zi este la fel.
        Pune husa pe volan, pentru a mari priza si senzatia o sa fie alta :P
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

        Comment


        • #5
          Multam fain Flavyus. Deci in principiu daca nu se ingreuneaza manevratu si nivelul de lichid este normal atunci manevrabilitatea este mai greoaie pt. ca asa sunt aceste modele. Banuiam acest lucru pt. ca e aproape ca la Loganul parintilor care au servo. Thx,

          Comment


          • #6
            Care sunt presiunile pe gume? Puteti fotografia in detaliu doar rotile?

            Comment


            • #7
              Chiar daca schimbi lichidul de servo la fel se va manifesta.Eu am pus lichid original in speranta ca va fi mai bine, dar nici un rezultat.
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

              Comment


              • #8
                Pt. epurare_coco am sa fac acest lucru diseara si va trimit maine. Am senzatia sincer ca presiunea este ceva mai scazuta dar nu am verificat cu un ceas pt. ca mie mi se par cauciucurile prea lasate jos si prea inaltate sus.

                Pt. Flavyus - Am inteles, deci nicio schimbare. Multam fain de sfaturi.

                Comment


                • #9
                  Eventual, scrieti si presiunea maxima la care rezista gumele. Sunt pe undeva, pe ele.

                  Comment


                  • #10
                    Totusi, la A160 pot sa sucesc covrigul de la un cap la altul cu o singura mana fara prea mare efort. Esti sigur ca pompa functioneaza? Verifica siguranta de 60A, si vezi sa fie ok.

                    Vad ca esti din Bucuresti. Te invit sa invarti covrigul, sa vezi daca sunt ceva diferente. Simti diferenta cu motorul pornit/oprit?

                    Si eu am schimbat lichidul de curand cu cel original. Diferente majore nu sunt, dar macar stiu ca e ala care trebuie sa fie...

                    Comment


                    • #11
                      Multam fain Stefan. Cu motorul oprit merge foarte greu dar cred ca e normal pt. ca porneste servo cand pornesti motorul. O sa verific si siguranta. Poti sa imi lasi un nr. de telefon te rog frumos si sa imi spui cand esti disponibil sa trec pe la tine sa vad? Thx,

                      Comment


                      • #12
                        Pai intrebarea era de fapt "esti sigur ca merge pompa?" Daca merge, atunci cauzele sunt altele.

                        Iti trimit PM cu detalii de contact.

                        Comment


                        • #13
                          Man, eu zic ca merge dar la cat ma pricep iti dai seama ca nu am cum sa confirm. In mod normal daca se defecteaza ar trebui sa simt volanul ca la o Dacie veche ceea ce nu e cazul. Intr-un final o sa fac si un test la un service dar nu am bani acum, decat peste 2 luni. Merci pt. datele de contact. Ramane sa ne auzim la un telefon. Multam,

                          Comment


                          • #14
                            Stai calm ca servo e mai greoi la modelul acesta.Si eu pot sa intaorc volanul cap-coada cu o singura mana, dar nu la fel de usor cum intorc la Renault Espace.
                            Daca nu ai servo sa sti ca volanul se intoarce mai greu ca la o dacie, deoarece ai anvelope pe 195 sau 185, pe cand Dacia avea 155 sau 165.

                            Iti spune unul care a mers fara servo pe A class.
                            Adica "Je"
                            Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                            https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                            Comment


                            • #15
                              Ok, inteles. Multam,

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF