Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme pornire dimineata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by ruiucos View Post
    merci,am citit toate parerile si multe simptome imi par cunoscute dar specialistul meu Are si tester star si bosch si imi spune ca nu are nimic.cand nu pornea am pus o bateri noua si a pornit pana la urma dar parca demarorul a s-a blocat un pic.la servis mi- a spus ca electric au incercat tot:calculator ,bobina ,contact.ce nu au verificat sunt injectoarele si o data ia dat o eroare (amestec prea bogat in benzina la pornire) .cat de compresie mi-a spus ca daca nu are suficienta masina are un senzor care ii ia din scanteie.azi am luat-o din servis pt ca a pornir la sfert dar au fost +1grad.merge prea bine dupa ce porneste ca sa fie motorul.eu cred ca e un senzor care nu ii spune ca e frig afara.ce ziceti
    Pai ce sa zic, n-am auzit in viata mea de senzor care sa "ia din scanteie". Exista un senzor care "ii spune " cand si unde sa dea scanteie, dar nici ala nu are legatura cu compresia. Bineinteles ca este si un senzor care nu "ii spune ca e frig afara", banuiesc ca l-ai gasit intr-unul din post-urile mele trecute, am pomenit de el.
    Inca odata iti spun : schimba mesterul. Are niste explicatii de-ti sta mintea-n loc.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #47
      Astazi ora 8 a.m. , -6grade.Masina a pornit la prima cheie,nu a invartit mult,s-a ridicat acul la 1500rpm, a scazut la 1200; bineinteles cu ambreiajul .S-a simtit ca da mai greu sa rupa uleiul, si cred ca o sa ma lase si bateria.
      Am pus de o mamaliga prin toate treptele de viteza dupa care am eliberat pedala, a scazut turatia la 1000rpm si apoi a revenit la 1200.
      In 30secunde a scazut inapoi la 1000 si a fost gata de drum.
      Ce m-a surprins de ceva vreme, si am asteptat sa am temperaturi negative pentru a posta, a fost faptul ca nu s-a auzit nici un tachet l-a pornire.
      Alt aspect este ca iarasi au revenit trepidatiile la relantii, fara ca acul sa se miste si turatia pe tester sa oscileze mai mult de +,-30rpm, avand momente chiar dupa ce se incalzeste motorul.
      Avand exact 1/4 benzina in rezervor, am alimentat de 50lei cu benzina de 99.Dupa cativa km s-a schimbat treaba, merge super frumos motorul.Concluzia mea: e timpul sa schimb bujiile ca deja le-a trecut vremea si acestora.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

      Comment


      • #48
        Nu neaparat. Benzina de '95 are pe cinstite 85-87 iar cea de '99 cam 93-94. Diferenta este pretul. Mai ganditi-va.

        Comment


        • #49
          Cum va consider prietenii mei, iar pe prieteni poti sa-i stresezi... in anumite limite... revin si va anunt ca demarorul meu iar merge cum vrea el!
          Adica cum a dat frigul (-6 au fost), eu pot elibera cheia din contact, dar el continua si invarte motorul... ca si cum i-ar fi rusine ca nu a pornit la sfert!
          I-am bagat eu ceva smac prin contact, am crezut ca o rezolvasem, dar mai mult ca sigur a fost de la incalzirea vremii.
          Deci, asta se intampla numai cand e frig. Ce sa fie, ce sa fie? Si de ce numai la frig/ger?
          Multumesc.
          Chiar imi place masinuta asta!

          Comment


          • #50
            Ce anume inseamna - eu pot elibera cheia -? Nu sare singura inapoi la normal mers dupa pornire?

            Comment


            • #51
              Originally posted by epurare_coco View Post
              Ce anume inseamna - eu pot elibera cheia -? Nu sare singura inapoi la normal mers dupa pornire?
              Ba da. Sare singura... dar demarorul functioneaza in continuare. Ca sa-l opresc aduc cheia in acelasi loc in care opresc si motorul...
              Repet, asta se intampla numai cand este ger afara...
              Chiar imi place masinuta asta!

              Comment


              • #52
                Eu cred ca gerul face ca lubrifiantii din contact, amestecati cu praf si mizerie de-a lungul anilor, sa se inchege bine.
                Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                Comment


                • #53
                  Eu cred ca s-a cam murdarit si si-a marit vascozitatea vaselina de la arcul bendix-ului si nu mai retrage corect. Cum am mai spus pe aici, este necesara o interventie rapida sa nu se distruga coroana. La masini nu se poate intoarce ca la dacie.
                  Last edited by epurare_coco; 12-23-2012, 10:08 AM.

                  Comment


                  • #54
                    Dacia
                    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                    Comment


                    • #55
                      Pana la un punct (mecanic, electric), da.
                      Nu stiu daca se poate cineva ambala sa completeze acel capitol cu tabelul de simptome-cauze posibile - sugestii de remediere din cartea aia a Daciei. Cu nazbatiile de electronice de pe masini!

                      Comment


                      • #56
                        Da-l in ma-sa de demaror... Oricum se face cald... vinul este rece si destul, sarmalele sunt calde, pasarea fara colesterol numita porc a decedat subit si ne-a dat pomana, porumb de-o mamaliga se mai gaseste inca, muraturi mai sunt din toamna, benzina e putina si scumpa... asa ca:
                        Craciun fericit voua si celor la care tineti!
                        Toate cele bune!
                        Chiar imi place masinuta asta!

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by adip1962 View Post
                          ....
                          Craciun fericit voua si celor la care tineti!
                          Toate cele bune!
                          Craciun fericit si tie @adip1962 cat si tuturor membrilor acestui forum.
                          Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

                          Comment


                          • #58
                            am si eu probleme la pornire de fapt nu mai porneste deloc am traso a pornit dupa aia cand sa racit nu mai vrea deloc cand vreau so pornesc da rateuri in toba ma mir ca nu sa spart pana acum am vazut cateva ffaturi pana acum leam incercat pe toate mai aveti vreun sfat

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by stelian66 View Post
                              am si eu probleme la pornire de fapt nu mai porneste deloc am traso a pornit dupa aia cand sa racit nu mai vrea deloc cand vreau so pornesc da rateuri in toba ma mir ca nu sa spart pana acum am vazut cateva ffaturi pana acum leam incercat pe toate mai aveti vreun sfat
                              Te rog sa fie ultima postare in halul asta, citeste regulamentul!

                              Regulament

                              1. Reguli generale de postare
                              1.1. Limba română
                              Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
                              Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
                              Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
                              Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc.
                              Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.
                              Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

                              Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

                              Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by stelian66 View Post
                                am si eu probleme la pornire de fapt nu mai porneste deloc am traso a pornit dupa aia cand sa racit nu mai vrea deloc cand vreau so pornesc da rateuri in toba ma mir ca nu sa spart pana acum am vazut cateva ffaturi pana acum leam incercat pe toate mai aveti vreun sfat
                                Exista A Klasse cu motor de 2000?
                                Daca nu te pricepi la masini sfatul meu este sa apelezi la un mecanic. Faptul ca nu porneste se poate datora atator cauze incat... daca nu dai mai multe date, nimeni nu te poate ajuta.
                                ps. rateurile in toba arata ca amestecul este prea bogat...
                                Chiar imi place masinuta asta!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF