Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme A 170 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine e chiar mai simplu. Intai, filtrul meu e mai lung, doi, se scoate prin dreapta, doar rotind capacul lateral. La tine nu e la fel, ca ai doar tot A170?; Lofty are A160.
    Ar trebui sa-ti dea filtru corect cei de la care cumperi, pentru ca ei verifica intodeauna tipul de masina.
    Filtre gasesti in multe locuri in Bucuresti. Eu mi-am luat o data de pe Bd. Timisoara, (mai sus de Mall, catre Razoare, e un magazin cu piese auto), alta data de pe Iuliu Maniu. Eu stau prin zona, de aia cumpar de pe aici.
    A Class, 170L CDI, 2003.

Comment

pe acolo stau si eu. pe timisoara pe partea cu mall-ul?

Comment

Nu, pe partea cealalta. O sa vezi ca scrie pe magazin tot felul de firme de masini, cu litere destul de mari. Cred ca sunt vreo 300 de m pana la policlinica de copii.
        A Class, 170L CDI, 2003.

Comment

Aaaa si ink ceva, as dori o lista de preturi extrem de detaliata dak se poate, pls !!! merci

Comment

aveti grija ca pentru schimbarea filtrului este nevoie de o cheie speciala care se gaseste la magazin.cu ea oricine poate sa-si schimbe singur filtrul.cheia e universala ..deci se adapteaza la orice tip de filtru.daca se incearca strngerea cu altceva nu de obtin rezultate bune. filtrul poate sa piarda lichid si nu e prea bine sa ramai fara..
            steen

Comment

la ce filtru te referi? de motorina sau de aer? eu am schimbat doar filtrul de aer, a fost f. usor

Comment

filtre

Originally posted by anhdhrew View Post
                la ce filtru te referi? de motorina sau de aer? eu am schimbat doar filtrul de aer, a fost f. usor
                filtrul de mot si cel de ulei ..
                steen

Comment

tocmai am sch filtrul de aer la a 170 cdi din 2002- 85 ron

Comment

Daca Schimb Filtrul La Cutie Bde Viteza (automata) Trebuie Schimbat Si Uleiul? Ce Ulei Ar Trebui Sa Folosesc?

Comment

amplasare filtru polen

salut,
                      stie cineva unde se gaseste filtrul de polen si cum se schimba?

Comment

Originally posted by RELU View Post
                        salut,
                        stie cineva unde se gaseste filtrul de polen si cum se schimba?
                        Aici: http://www.puravent.co.uk/filters/dispfilter.pl?id=181

Comment

Tocmai mi-am facut revizia la A 170cdi. Cu ce informatii va pot ajuta?
                          Pentru filtrul de polen: este localizat sub parbriz, intre stergatoare. Se acceseaza prin fata masinii, capota ridicata, se desfac suruburile care tin protectia de plastic (dintre capota si parbriz). Se poate scoate numai cu capota ridicata la jumatate. Dupa indepartare, se scot stergatoarele si astfel se poate ridica usor(dupa indepartarea suruburilor de rigoare) si a doua protectie de plastic. Recomand sa se faca din fata masinii, evident cu capota ridicata, chiar de la mijloc, pentru ca acolo este filtrul. Se baga o mana subtirica prin fanta creata si se extrage filtrul. La montarea noului filtru, sa va asigurati ca este bine infipt. Filtrul are niste aripioare in lateral, ele trebuie sa intre corect, sa nu fie indoite gresit. Nu am fost prea explicit dar filtru de polen pe care l-am instalat avea in cutie si intructiuni de montaj. Din pacate nu m-a dus capul sa fac niste poze in timp ce lucram. Promit ca la fiecare interventie voi face poze .... nu se stie cand ne trebuie.
                          The stars will light my way

Comment

ai putea sa ne povesteti mai detaliat despre revizie? ce ai schimbat, cat au costat piesele, de unde le-ai cumparat, manopera, etc.?

Comment

Filtre MAN cumparate de la UnixTrade: 4 filtre (aer, polen, motorina, ulei), total = 220 ron
                              Ulei sintetic Mobil 5W40, bidon 4 l, cumparat de la Alpadrino = 141 ron
                              Manopera gratis, facuta de mine: 2 ore schimbarea filtrelor de aer, polen, motorina (pentru care sa aveti jumatate de litru de motorina sa-l umpleti, inainte de montajul efectiv) + 2 ore filtru ulei si schimbare ulei. Totul a fost facut lejer, fara graba, cu cafea, suc , tigari... Singura greseala pe care am facut-o, voi sa fiti mai atenti, am rupt o ureche, prin care intra un stift de asigurare, de la mufa ce intra in gaura centrala a filtrului de motorina. Acum mufa e asigurata doar intr-o parte, dar am verificat si tine ok. Urechea (din plastic) s-a rupt pentru ca am fortat aiurea cand am scos siguranta... Aveti grija...
                              Mai vreau sa schimb si placutele de frana pe spate, au prea multi kilometrii, si sa-i schimb si lichidul de frana. Am observat ca s-a cam imoiat pedala, valabil la prima actionare. Promit ca voi face poze cand schimb placutele... )
                              The stars will light my way

Comment

intentionez sa fac si eu revizia prin octombrie, ce ai facut tu + placute frana si discuri. inca nu stiu daca voi apela la un prieten mai priceput sau ma duc la reprezentanta - apropo de asta, are cineva idee cam cat ar fi manopera pt. toate astea la auto klass? presupunand ca ma pot duce cu piese cumparate din alte parti...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF