Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema servo A class w169

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Ada22,
    Am facut copie la schema de sigurante......te asteapta.

    Comment


    • #34
      Originally posted by moisedan View Post
      Ada22,
      Am facut copie la schema de sigurante......te asteapta.
      Iti multumesc foarte mult. Imi pare rau ca nu am avut timp sa te contactez, dar nu am fost in Bucuresti in weekend.Am vazut ca mi-a trimis cineva un link cu schema, care imi va fi de mare ajutor. Mi-am cumparat o pompa din dezmembrari care trebuie sa vina maine si sa ma programez la un service. Sper sa se potriveasca!

      Inca o data vreau sa iti multumesc pt. ajutor!

      Comment


      • #35
        Originally posted by FELIX View Post
        Aveti aici schema dispunerii sigurasntelor .........................

        http://translate.googleusercontent.c...dhyizUfOH8iXgg
        Multumesc...chiar se potriveste....ma va ajuta mult!

        Comment


        • #36
          Salut,

          Cat te-a costat pompa de la dezmembrari?

          Comment


          • #37
            100 Euro...dar am fost astazi la service sa o montez si nu functiona. Am cumparat-o de la un tip din Craiova, dar am trimis-o inapoi si o sa-mi dea banii pe ea. Noroc ca firma la care lucrez are filiala si in Craiova, si am vb cu un coleg de-acolo sa o cumpere el.( o sa fie mai usor sa recuperez banii prin el).

            Au montat astia din service pompa si nu pornea deloc. Cand au montat-o pe a mea inapoi a mers, dar daca iau maxim de volan si tin cateva secunde se arde siguranta. Acum ma straduiesc sa nu iau maxim de volan,doar ca ma streseaza pe mine ideea. Vreau sa fiu atenta la trafic, nu la problemele masinii. Mai caut pompa.... ca la a mea nu am gasit pe nimeni care sa se uite ce are. Toti stiu doar sa o schimbe si atat.

            Comment


            • #38
              Salut,

              Piesele luate de la dezmembrari sunt cu belele....poti sa nimeresti una buna....dar si una proasta. Ai vazut pe pielea ta. Eu iti recomand ca la directie sa nu te joci.....eu era sa lovesc masina din cauza pompei. Asa ca a doua zi......am primit oferta de mai jos si am mers pe varianta remanufacturata cu garantie.

              Buna ziua

              Referitor la cererea d-voastra va putem face urmatoarea oferta

              1.Pompa servodirectie 1810ron-2zile lucratoare.Producator Luk
              940ron-4zile lucratoare.Remanufacturat Delco Remy.La aceasta suma se adauga o valoare de garantie de 420ron suma care se restituie dupa ce se preda piesa veche si aceasta este acceptata ca si piesa la schimb de catre furnizor

              Preturile sunt exprimate in Ron si contin T.V.A
              Pretul transportului catre d-voastra nu este inclus in pretul ofertat
              Nu ofertam decit piese noi
              Oferta de preturi este valabila 5 zile de la data emiterii


              Referitor la arderea sigurantei la volan maxim......tind sa cred tot mai tare ca ai o problema mecanica.

              Comment


              • #39
                Salut,

                Am vazut si eu o oferta cu pompe reabilitate in Romania, cu garantie 6 luni la 800 RON si 250 RON in primesti inapoi daca o dai pe aia veche. Fiind reabilitate in Romania,trist, dar as prefera ca si tine sa fie mai scumpa dar reabilitata de nemti.
                Poate e ceva mecanic la pompa mea, dar nu am gasit pe nimeni capabil sa se uite. Daca stii pe cineva, te rog sa-mi dai si mie un nr. de telefon. Siguranta se arde doar daca iau maxim de volan si tin cateva secunde, in rest merge totul normal.

                Merci!

                Comment


                • #40
                  Legat de pompe rabilitate.De fapt acestora li se pastreaza carcasa si se schimba toate componentele care prezinta urme de uzura.In general se strica partea electrica cu integratele.In carcasa rotorului se produce uzura la bucsa si magneti, cand se dezface este numai "praf negru" acolo.
                  Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                  https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                  Comment


                  • #41
                    Salut Flavius,

                    Deci tu consideri ca e ok sa iau o pompa reabilitata? Eu m-am gandit initial ca una reabilitata mi se poate strica iar, si de-aia eram in dubii.

                    Comment


                    • #42
                      Salut Daniel,

                      Am si eu o intrebare: Siguranta ta pt pompa de cati amperi este? Ca eu tot pun de 30 de amperi. M-am uitat pe schema aia de la Felix si scrie acolo ca ar trebui sa fie de 60 de amperi. Cum e corect?Tu cum ai?

                      Merci!!!

                      Comment


                      • #43
                        Din aceasta cauza se ardea siguranta este subdimensionata ,ai inversat sig nr 47 -60A cu cea de la calc nr 48 care este de 30A ...Am verificat la mine la masina si este de 60A .. pune una de 60A si nu o sa mai ai treaba ......In privinta pompei nu stiu ce sfat sa iti dau acum mai depinde si de bafta fiecaruia .........
                        O zi buna ......

                        Comment


                        • #44
                          ADA22 daca nu ai gasit nici in momentul de fata schema sigurantelor lasa-mi id-ul tau pe PM si ti-o trimit eu.O am gata scanata, este pe 4poze(2 pagini) dar dar pentru w168.A mai avut cineva nevoie de ea intre timp.
                          Reabilitata sau noua ...garantia este oferita oricum doar in cazul in care o monteaza un service autorizat RAR.
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                          Comment


                          • #45
                            Iar daca ai ceva cunostinte pe la vreun magazin serios de piese auto nu mai ai nevoie de montare in service deoarece nu e mare filozofie la montat, un furtunas,nimerit o gaura si strans un surub.
                            Am umblat si eu prin dezmembrari dar nam avut noroc asa ca mam lecuit si am scos din buzunar 600e pentru o pompa noua.
                            Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                            https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF