Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

w168 sunet zici ca mergi cu geamurile deschise

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w168 sunet zici ca mergi cu geamurile deschise

Salut,

Probabil multi or sa rada cand or sa citeasca titlul dar... se aude in masina de zici ca mergi cu geamurile deschise - tot de afara.

Acum - am verificat daca toate geamurile se inchid cum trebuie - pana la capat si e ok. Nu sunt sigur dar cred ca a inceput sa se auda asa de cand am schimbat acum vreo 2 luni toate filtrele...si mi se pare ca se aude de undeva din fata...are pe la filtru de aer ceva care ar trebuii sa antifoneze si nu e pus la loc? M-am uitat dar nu vad nimic...totusi ai impresia ca mergi cu decapotabila.

N-am idee unde sa ma mai uit....

Salut!
    Prin filtru de aer eu ma gandesc la filtrul de polen... Initial, filtrul de polen era compus din doua piese separate, ulterior au aparut filtre de polen cu carbon activ si toate folosesc o singura piesa. Se poate sa se auda vajaitul si de acolo, daca ai montat un filtru care nu corespunde dimensiunilor. Ai observat probabil ca filtrul are un burete pe margini si iti pot spune ca trebuie sa intre FIX in locasul lui. Buretele trebuie sa compenseze maxim 1mm .
    Alte idei: Nu cumva se aude de la usi? Eu am fost nevoit sa reglez inchiderea astfel incat usa sa forteze mai mult chederul. Altfel, ceva strica aerodinamica masinii, deasupra sau pe dedesubt. A-ul, din punctul asta de vedere e silentios(am alta marca la care se aude cum spui tu...)
    Last edited by LauLaur; 12-12-2018, 11:50 AM.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Asta am păţit şi eu la W169. UItă-te atent roată pe lângă geam să nu fie prins chederul. Al meu era şi aveam un şuierat de nu ştiam ce-i. Şi roată gumele de la uşi. Altă chestie e la baterie, deasupra are ceva ca un burete. Dacă uiţi să-l pui, se aude motorul de zici că e cu tine în cabină
      Fosta: W168 A160 '99 Benzină
      Actuala: W169 A200 '04 Benzină
      Urmează: Dacia 1300 '74

Comment

Sau verifica sa nu fie vreun scut desprins sub motor , sau sa fie spart , sa atarne

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF