Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w168 sunet zici ca mergi cu geamurile deschise

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • w168 sunet zici ca mergi cu geamurile deschise

  Salut,

  Probabil multi or sa rada cand or sa citeasca titlul dar... se aude in masina de zici ca mergi cu geamurile deschise - tot de afara.

  Acum - am verificat daca toate geamurile se inchid cum trebuie - pana la capat si e ok. Nu sunt sigur dar cred ca a inceput sa se auda asa de cand am schimbat acum vreo 2 luni toate filtrele...si mi se pare ca se aude de undeva din fata...are pe la filtru de aer ceva care ar trebuii sa antifoneze si nu e pus la loc? M-am uitat dar nu vad nimic...totusi ai impresia ca mergi cu decapotabila.

  N-am idee unde sa ma mai uit....

 • #2
  Salut!
  Prin filtru de aer eu ma gandesc la filtrul de polen... Initial, filtrul de polen era compus din doua piese separate, ulterior au aparut filtre de polen cu carbon activ si toate folosesc o singura piesa. Se poate sa se auda vajaitul si de acolo, daca ai montat un filtru care nu corespunde dimensiunilor. Ai observat probabil ca filtrul are un burete pe margini si iti pot spune ca trebuie sa intre FIX in locasul lui. Buretele trebuie sa compenseze maxim 1mm .
  Alte idei: Nu cumva se aude de la usi? Eu am fost nevoit sa reglez inchiderea astfel incat usa sa forteze mai mult chederul. Altfel, ceva strica aerodinamica masinii, deasupra sau pe dedesubt. A-ul, din punctul asta de vedere e silentios(am alta marca la care se aude cum spui tu...)
  Last edited by LauLaur; 12-12-2018, 11:50 AM.
  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

  Comment


  • #3
   Asta am păţit şi eu la W169. UItă-te atent roată pe lângă geam să nu fie prins chederul. Al meu era şi aveam un şuierat de nu ştiam ce-i. Şi roată gumele de la uşi. Altă chestie e la baterie, deasupra are ceva ca un burete. Dacă uiţi să-l pui, se aude motorul de zici că e cu tine în cabină
   Fosta: W168 A160 '99 Benzină
   Actuala: W169 A200 '04 Benzină
   Urmează: Dacia 1300 '74

   Comment


   • #4
    Sau verifica sa nu fie vreun scut desprins sub motor , sau sa fie spart , sa atarne

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF