Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pentru cunoscatori

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru cunoscatori

Salutare!Am si eu o intrebare pentru cineva care se pricepe...pot sa montez valva blow off fara sa-mi afecteze turbina etc,am auzit totul felul de variante ca ar fi bine ba ca nu ar fi...eu vreau doar pt sunet nimik altceva,tin sa mentionez ca masina esti un A 170 CDI din 2000.Multumesc si bafta in continuare!

Originally posted by fanMb.MariuS View Post
    Salutare!Am si eu o intrebare pentru cineva care se pricepe...pot sa montez valva blow off fara sa-mi afecteze turbina etc,am auzit totul felul de variante ca ar fi bine ba ca nu ar fi...eu vreau doar pt sunet nimik altceva,tin sa mentionez ca masina esti un A 170 CDI din 2000.Multumesc si bafta in continuare!
    Nu stapanesc perfect subiectul dar din cate stiu nu dauneaza.
    Doar elibereaza aer, nu face presiune....

Comment

Dar cine te-a pacalit ca merge la diesel????

Comment

Descriere BOV : http://en.wikipedia.org/wiki/Blowoff_valve

Merge pusa si pe Diesel, insa efectul ei va fi doar sunetul, nu ca la benzinarele turbo unde chiar are un efect benefic asupra turbocompresorului.

Un Mercedes Diesel cu BOV :

Sau poti sa pui varianta asta :
        Last edited by VLADD; 11-05-2009, 08:38 AM.

Comment

Stiu ca exista din acelea speciale pentru diesel.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF