Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Apare litera "F" in bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • tweety
  replied
  Aceeasi problema am avut-o si eu, la acelasi tip de masina, la mine a fost selectorul la cutia de viteza, asta mi-au spus cei de la mercedes dupa diagnostic.In jur de 1 000 de euro.

  Leave a comment:


 • digitalscribe
  replied
  Destul de neplacut ce ai tu.
  Daca e problema electronica scapi cu vreo 1500 euro schimbat modul electro-valve din cutie.
  Daca e mecanica, trebuie sa cauti service cu tupeu care sa desfaca cutia si sa iti schimbe ce-i stricat.
  Ai facut revizie la 60mii Km ? Stiu ca toti zic ca nu trebuie schimbat uleiul dar am scos recent dintr-o cutie automata ulei negru ca smoala dupa 45 mii Km.

  Mergi intr-un service de la reprezentanta, ei iti dau un diagnostic bun. Apoi stii ce ai de facut. La schimbat modul electro-valve se mai baga si service-urile.

  In cel mai rau caz ai de reparat cutia sau de schimbat. Reparat e cam tot 1000 - 2000 euro (sunt doar cateva firme care fac asta, vezi pe google, nu vreau sa fac reclama). Schimbat... vreo 4800 euro noua programata de nemti din fabrica.

  La cutiile astea cam pica computerul din ele, apoi ai uzura normala a discurilor si benzilor din cutie. Daca e uzura scapi usor. Se schimba un bloc din ala complet si gata, dar asta o fac doar firmele de reparat cutii.
  Last edited by digitalscribe; 10-09-2009, 10:10 AM.

  Leave a comment:


 • Brunno
  replied
  smuceste un pic in viteza 1 din neutru la plecarea de pe loc si fara sa o accelerez eu agresiv.

  se poate repara aceasta problema (electrica sau mecanica?) daca da va rog ma poate indruma cineva la un service de bun simt la pret (bucuresti)

  Multumesc

  Te rog sa folosesti majuscula la inceputul unei propozitii.
  Last edited by Orvo; 10-09-2009, 10:39 AM.

  Leave a comment:


 • cl600
  replied
  Originally posted by Brunno View Post
  cutie automata tiptronic...


  Multumesc
  Daca ramane blocata in viteza 2 inseamna ca are o problema electrica, iar daca ramane in viteza 3 are o problema mecanica.
  In ambele cazuri, electronica fiind in avarie nu mai lucreaza si smuceste.

  Leave a comment:


 • Brunno
  replied
  Litera F in bord

  cutie automata tiptronic...


  Multumesc

  Leave a comment:


 • Brunno
  started a topic Apare litera "F" in bord

  Apare litera "F" in bord

  Imi poate spune cineva de ce imi apare in mers litera F din Drive si incepe sa smuceasca masina?
  A190 benzina din 2000 transmisie automata

  Multumesc
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF